Регистрацията за Лайвстрийма е Отворена!

Помогнете за Закотвянето на Квантовата Решетка

 

Тези Ретрийти в Мауи са третото и последно закотвяне на ключови места за новата мрежа от Квантови Генератори след семинарите в Коста Рика и Словения. Веднъж след като тези три места бъдат заредени с енергия и свързани, те ще образуват силна връзка с Гая и други цивилизации от вътрешната земя.  Тогава това ще направи възможно стотици Квантови
Генератори да излязат по целия свят, които ще имат невероятно мощна пробуждаща сила, за да помогнат на цялото човечество да се придвижва през хаоса към все по-големи и по-големи нива на достъп до по-широката Вселена, докато стотици портали към Квантовото Поле се отварят. 

Вашето участие ще подсили този процес...

Включете се към Излъчванията на Лайвстрийма от Всяка Точка на Света!

 "Вашият остров Мауи е мястото, където е роден Старгейт. И така, сега ние връщаме тези двамата на това място, за да може нещо ново да се роди ."

- Алказар

 

Слушайте чанелинга на Алказар и Елохимите тук:

За вашите Водачи

 

Прагийт е Англичанин, международно известен канал, който помага на хората за духовното им израстване в продължение на тридесет години. Със своя водач, Алказар, Прагийт проектира и построява Старгейт, който подпомага групи и индивиди в процеса на разбиране и познаване на Себе си – процеса на пробуждане. Целият му живот е посветен на разбирането на това как действаме ние като хора, как несъзнателният ум и емоциите ни влияят, и как лесно да излезем от тези модели, които усещаме, че ни ограничават.

Джулиан се присъедини към Старгейт Преживяването през 2012 г., след като откри дълбока връзка със Старгейт и водача Алказар, когото тя също канализира. Под ръководството на Алказар, Джулиан разработи нова форма на енергийно самолечение, известна като „Същността на живота“, която сега преподава на други хора по света.

Дейвид става професионален теоретичен физик и математик, работейки в някои от водещите институти. Той прекарва известно време в разглеждане на фундаментални теории за структурата на Вселената.

Неговите академични изследвания включваха разширяване на полетата на суперструнната теория (квантова теория на субатомните частици и многоизмерните пространства) до напреднали концепции в електромагнетизма.

Той винаги е бил много интуитивен в младите си години, но е имал първото си осъзнато пробуждащо преживяване, когато започнал да се учи как да гледа от разстояние преди повече от 20 години. Малко след това той се свърза съзнателно със своите Водачи и центрирани в сърцето си Извънземни, както и канализира почти ежедневно. Оттам започва неговият процес на откриване и работа, който достига кулминацията си в някои от иновациите, налични днес, включително иновациите на ISEE и генераторите.  

 

 

Присъединете се към нас за да Преживеете Този Революционен Поток от Предавания!

Тези два лайвстрийма работят синергично заедно. 

Дейвид, създателят на Квантовите Генератори, ще се присъедини към нас дистанционно за няколко от сесиите. Във втория седмичен ретрийт към нас ще се присъедини и Вивиан Шове, едно удивително арктурианско същество, което съзнателно се е въплътило като човек, за да помогне за пробуждането на човечеството. Ние наистина сме впечатлени от работата и на двамата ни гости.

Беше ни казано, че тези Ретрийти ще издигнат Старгейт работата до ниво, невиждано досега!  

 

Изберете вашето ниво на принос - всяко ще ви даде достъп до излъчванията КАКТО на първия, така и на втория Мауи Ретрийт!

Цена с Отстъпка

$55

Еднократното Плащане Включва Излъчванията и от Двата 7-дневни Ретрийта!

Излъчванията на Живо, Видео и Аудио Повторения, с Доживотен Достъп

Регистрирайте се Сега!

Редовна Цена

$77

Еднократното Плащане Включва Излъчванията и от Двата 7-дневни Ретрийта!

Излъчванията на Живо, Видео и Аудио Повторения, с Доживотен Достъп

Регистрирайте се Сега!

Подкрепете Старгейт!

$111

Еднократното Плащане Включва Излъчванията и от Двата 7-дневни Ретрийта!

Излъчванията на Живо, Видео и Аудио Повторения, с Доживотен Достъп

Регистрирайте се Сега!

За тези, които изпитват временни финансови затруднения

Ние сме наясно, че глобалната ситуация създава финансови дисбаланси, които може да затруднят някои да дадат своя принос.

Опцията за три месечни плащания от $11 е за тези, които наистина се нуждаят от отстъпка.  Свържете се с нас на [email protected]ако се нуждаете от допълнителна отстъпка, така че тази поредица да е достъпна за всеки.

Концесионна Цена

$33

Трите месечни плащания от $11 включват Предаванията и от двата 7-дневни Ретрийта!

Излъчванията на Живо, Видео и Аудио Повторения, с Доживотен Достъп

Регистрирайте се Сега!

Има толкова много подкрепа отвъд завесата, която е достъпна за вас, ако поискате и сте отворени да я получите. Човечеството като цяло желае по-красив, мирен, любящ начин на живот. И ние отговаряме на вас. 

 

- Алказар