Пробуждането на човечеството

4-ДНЕВНА СЕРИЯ УЕБИНАРИ

 

Преводите са налични на Български език.
Изберете линка по-долу, за да се регистрирате и да получите достъп до записите и MP3 аудио файловете за изтегляне.
КЛИКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА

Преживейте Квантова Промяна в Работата на Старгейт

 

Интензивният Уъркшоп на Старгейт за Деня на Благодарността през 2017 г. надмина всичките ни очаквания. Алказар създаде една среда през четирите дни, в която ние постоянно живеехме в Квантовото поле - място, където времето не съществува. Тогава Алказар ни каза, че ще има ХИЛЯДИ, които участват в енергийната работа, която беше изградена постепенно в продължение на 4-ите дни. Поканени сте да бъдете един от участниците в това активиране на Квантовото поле...

Подкрепете Пробуждането на Човечеството

 

Фокусираните енергийни медитации изградиха една сложна енергийна структура, която включи Съществата от Града на Вътрешната Земя - Телос, Галактическата Команда, Учителите от Лемурия и много други същества от по-високите измерения. Резултатът от което последва излъчване на огромна колона от енергия към Вселената - едно изявление, което казва: "Човечеството се събужда и е готово за следващото ниво на приток на подкрепа от по-висшите измерения".

Познайте Необятността на Вашето Свръхсъзнание

 

По-високата честота и огромната гама от енергии, които присъстваха на този Интензивен уъркшоп, ни държаха в дълбока връзка с Квантовото поле и нашето индивидуално Свръхсъзнание. Алказар многократно е казвал, че човечеството не може да се развива по-нататък, използвайки само ума - време е да се свържете с вашето Свръхсъзнание. Това ще бъде ПРЕЖИВЯНО по осезаем начин по време на този уебинар.

Гледайте Нашето Видео, За Да Откриете Какво Е Всичко Това!

А за превода кликнете бутона Play по-долу

"Това е, досега, най-дълбокото преживяване на любов и единство в моя живот!"

Сара, участник в Интензивния Старгейт Уъркшоп за Деня на Благодарността

"Аз преживях една експанзивна връзка с Квантовото Поле, едно по-задълбочено разбиране на моето предназначение и моята ценност за еволюцията на съзнанието и дълбоко чувство за вътрешна радост".

 

Жанет, участник в Интензивния Старгейт Уъркшоп за Деня на Благодарността

Пробуждането на Човечеството

4-Дневна Серия Уебинари…


Тази серия надгражда енергията от Ден 1, завършвайки с изключително мощна глобална медитация на Ден 4 ...

... Която след това излъчва енергия и информация навън към Вселената

Преживейте КАКВО Е ДА ПРЕБИВАВАТЕ В КВАНТОВОТО ПОЛЕ по време на тази серия


 

 Поради Квантовата природа на това преживяване Серията Уебинари за Пробуждане на Човечеството ще бъде също толкова силна, ако участвате с повторението, вместо на живо ...

Бъдете Част от Следващата Фаза на Пробуждането!

"Вие каните тези, които вътрешно знаят, че са тук с определена цел. Това е първата стъпка в дефинирането на трансформацията на вашата Земя и човечеството. Тези, които участват в това събитие, ще открият яснота, ще намерят по-задълбочено разбиране на тяхното парче от пъзела - това, за което те са тук да споделят и да осъществят. И така, ние ги каним ... И те вече знаят, че те са част от това."


-Алказар

Присъединете се към НАС в това ПРЕЖИВЯВАНЕ

Помогнете За Пробуждането На Човечеството

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ДА УЧАСТВАТЕ!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.