300
300

Преживейте тези енергии заедно с нас...

 
Почувствайте радостта да сте заедно със Старгейт семейството!
Почувствайте силата на този остров, заобиколен от Атлантическия океан 
Преживейте синергията на Старгейт и Вивиан Шове

Присъединете се към нас в Азорите Онлайн!

 

6 - 9 Юни, 2024

 

 
Включете се в Лайвстрийма!

Енергиите на Лемурия и Атлантида изплуват отново...


Ние се събираме в Азорите
за да подпомогнем смесването на тези две важни влияния върху човечеството, така че да можем да продължим напред по една хармонична времева линия.
 

 
Повторната поява както на Атлантида, така и на Лемурия ще действа като катализатор за човечеството да продължи напред, без страховете, съжаленията и тъгата от миналото.
Заедно можем да възвърнем живата мъдрост на тези напреднали цивилизации.
Времената на Лемурия и Атлантида, които са били много преобладаващи цивилизации, все още носят голяма тежест на душевно ниво и на историческо и планетарно ниво.

Ние сме в точка на помирение
, тъй като повече не можем да носим стари рани или травми, да сме повлиявани от кармата на миналото.


Ние ще извикаме енергиите както на Атлантида, така и на Лемурия
, ще преживеем едната и след това другата, и после ще ги обединим.

С обединяването на Атлантида и Лемурия ще има възстановяване на даровете на двете места.

 

Алказар каза, че падението на Атлантида, е било предопределено да се случи. И че всъщност това са били много смели и силни души, които са поели ролите по онова време, довели до унищожението на Атлантида, защото човечеството е трябвало да изпадне напълно в несъзнателност, за да се появи отново, като създаде нещо напълно ново във Вселената.

Има толкова много мъдрост и лечебни храмове и в двете места.


Да получим наистина достъп до вибрацията и намерението, което е било поддържано там, ще бъде прекрасно. И да го приложим сега към нас в този момент на планетата в това място на бърза трансформация.

 

Гледайте безплатния лайвстрийм по-долу, където изследвахме Всичко за Атлантида и потенциалите на нашата работа в уъркшопа на Азорите. 

Video Poster Image

Присъединете се към нас за Старгейт Ритрийта в Азорите Онлайн!

 

Бъдете част от пренастройването и обединяването на новите Лемурийски и Атлантски енергии, докато Арктурианците, чрез Вивиан Шове, ни напътстват да закотвим този нов потенциал...

6 -9 Юни, 2024

 

Преживейте Лайвстрийма!

Регистрирайте се за Лайвстрийма Тук!

Защо има Различни Цени? 

 

Старгейт е тук за да промени света - с глобално пробуждане.


За да направим тези преживявания достъпни за всички, ние ви каним да изберете колко искате да допринесете. Независимо от вашето ниво на принос, вие пак ще получите същите преживявания като всички останали. 

Моля, допринесете щедро, тъй като вие директно давате възможност на Старгейт Преживяването да расте и да се развива! 

С Отстъпка

$33

Регистрирайте се за лайвстрийма!

Стандартна

$55

Регистрирайте се за лайвстрийма!

Нагоре и Отвъд!

$111

Регистрирайте се за лайвстрийма!
ако наистина се нуждаете от допълнителна отстъпка, моля, свържете се с нас на
[email protected]

За Вашите Водачи

Вивиан Шове

 

Вивиан Шове е Усъвършенстван Арктуриански Хибриден Аватар, автор на публикации, международен публичен говорител, създател на Arcturian Energy Matrix Healing® и 3-месечната програма на Arcturian Healing Arts, защитник на планетарното възнесение, емисар на Федерацията на Светлината, и собственик на Infinite Healing от The Stars LLC. Вивиан е продуцент и съ-водещ на популярния подкаст The Infinite Star Connections. Тя участва в многократно награждавания документален филм на j3FILMS „Extraordinary: The Revelations“. Съвместната поредица от най-продавани книги № 1 на Вивиан „Мъдростта на сребърните сестри – Водеща благодат“ и „Златната мъдрост на любовта, легенди и наследства“ са в Amazon. Тя предлага семинари и серии за медиация в YouTube и Conscious Awakening Network (CAN) в Roku и Amazon Fire. За повече информация относно нейните услуги и библиотека за възнесение, моля, посетете уебсайта на Вивиан:  https://infinitehealingfromthestars.com

 Прагийт Харис 

 

Прагийт е Англичанин, международно известен канал, който помага на хората за духовното им израстване в продължение на тридесет години. Със своя водач, Алказар, Прагийт проектира и построява Старгейт, който подпомага групи и индивиди в процеса на разбиране и познаване на Себе си – процеса на пробуждане.
Целият му живот е посветен на разбирането на това как действаме ние като хора, как несъзнателният ум и емоциите ни влияят, и как лесно да излезем от тези модели, които усещаме, че ни ограничават.

Джулиан Конард

 

Джулиан се присъедини към Старгейт Преживяването през 2012 г., след като откри дълбока връзка със Старгейт и водача Алказар, когото тя също канализира. 

Под ръководството на Алказар, Джулиан разработи нова форма на енергийно самолечение, известна като „Същността на живота“, която сега преподава на други хора по света.

Как Работят Старгейт Енергиите

Старгейт е междуизмерен портал, който излъчва мощно високовибрационно енергийно поле...

Позволявайки ви да навлезете в дълбока медитация просто и лесно за няколко мига.

Старгейт е свещена геометрична структура, която закотвя съзнание от по-високо измерение, позволявайки многоизмерни преживявания за тези, които медитират с нея. Във високо вибрационното енергийно поле на Старгейт, участниците имат възможност действително да почувстват и да се свържат с многото просветени водачи и същества, които са поканени да се присъединят към нас.

На квантово ниво Старгейт работи за повторно активиране на осъзнаването за вашето собствено Квантово Аз, вашето Свръхсъзнание, както и вашето високоизмерно ДНК. Мистериите на вашето по-голямо Аз се пазят във вашето високоизмерно ДНК. То държи ключа към това кой сте вие, кой сте били, вашата част и цел във Вселенската схема и способността ви да общувате директно с Духа.

Старгейт честотите, без никакво усилие от страна на участващите, могат да разтворят ограничаващата Карма и да помогнат за пренастройване на енергетиката, в някои случаи позволявайки физическо ребалансиране, в други случаи, умствено и емоционално облекчение. Това може да създаде спомняне на минали животи и повторно активиране на психически способности.

Старгейт е котва за високоизмерно съзнание.

Той използва силата на свещената геометрия, за да излъчва енергетиката от по-високите сфери и от водачите.

Това е напълно нов начин за развитие на вашето съзнание.

Няма нищо за правене, просто се отпуснете във високовибрационните енергийни полета и позволете на вашето Свръхсъзнание да издигне вашето човешко преживяване.

Тези енергии разтварят навиците и моделите, които вече не ви служат.

Това се случва без усилие, тъй като сте свързани с много по-голямо усещане за себе си, вселенски енергии и вашата собствена вродена мъдрост.

Старгейт излъчва честоти, които са настроени индивидуално за вас.

Този процес винаги се ръководи от вашето собствено Свръхсъзнание или Висш Аз, така че честотите, които получавате, са индивидуализирани, уникално за вас.

Какво ще преживеете?

Video Poster Image
Лекотата и потокът, радостта и чудото на Живота се увеличават. Мистерията и магията, вълнението и общото отвъд отвъдното чувство е живо във вените ми. Уау.”

Christine
"Толкова дълбока работа, като в същото време е нежна и мощна. Наистина почувствах и изживях енергиите и е радост да прегърна енергията на живота."

Peter
Усещам нова базова линия на енергия, на радост, на блаженство, на доверие, на празнуване. Изглежда, че това наистина е началото на нов живот.”

Annelie

Очакваме с нетърпение да споделим нещо много специално с вас от Азорските острови...

Присъединете се към нас за Лайвстрийма!