ДА СТАНЕМ СВРЪХСЪЗНАНИЕ

Енергия, Медитация, и Отвъд

 

 

 

 

Влезте в Най-силната Поредица от Старгейт Медитации Досега

 

 

 

 

 

Мъдростта на Алказар е напътствала Старгейт общността в продължение на 150+ енергийни медитации, създавайки мощни промени в съзнанието и подем в живота на хората...

Да Станем Свръхсъзнание
Се превърна в променяща живота поредица от медитации за хиляди хора по света

Катализирайте собственото си пробуждане – подкрепено от енергийните преживявания на Старгейт, които ви дават възможност действително да ПОЧУВСТВАТЕ своите водачи и издигнатите състояния на съзнание, които са достъпни за вас, ако го поискате.

 

Медитация без Усилия в Квантовото Поле

Навлизане в многоизмерни енергийни полета, които без усилие разширяват вашата осъзнатост към по-високи състояния на съзнанието

Универсална Мъдрост и Енергия от Отвъдното

Почувствайте как овластяването нараства вътре във вас, резонирайки с мъдростта, интуицията и напътствията на собственото ви Свръхсъзнание 

Едно Глобално Поле на Колективно Единство

Преживейте осезаемото чувство на енергийна подкрепа от хилядите хора по света, които се свързват всеки ден

Получете Незабавен Достъп

  • Поредица от Старгейт Енергийни Медитации и Чанелинги

  • Всяко излъчване има времева маркировка, тема и описание

  • Изследвайте със собствено темпо и изживейте едно многостранно осъзнаване на това кой наистина сте

  • Започнете да оценявате влиянието, което имате върху Квантовото Поле - и влиянието на Квантовото Поле върху вашия живот

Хората Имат Свръхсъзнателни Преживявания!

Животопроменящи Медитации

"Тези медитации наистина променят живота. След днешната медитация усещам с цялото си същество, че аз/ние можем да постигнем повишаване на вибрацията и да преодолеем предизвикателствата много по-лесно и без усилие, просто като сме предани на работата, която вършим в Да Станем Свръхсъзнание.- Адриен, (Април 2021)

Голямо Подобрение на Здравето

“През по-голямата част от живота си имах постоянно главоболие поради 2 тежки наранявания на главата. По време на медитацията, когато насочих фокуса си към центъра на главата си с етерния Старгейт, главоболието ми се изчисти и аз буквално не усещах никакъв дискомфорт за пръв път от години." - Джамал (Април 2021) 

Подобряване на отношенията

“Съпругът ми казва, че усеща ползите от участието ми в поредицата „Да Станем Свръхсъзнание“, защото прозренията и енергиите, които преживявам, се пренасят в разговорите ни и в атмосферата на дома ни.” - Тереза (Март 2021)

Финансово изобилие

"Фантастични преживявания и в Квантовото Поле аз усещам свобода, цялостност и съвършената топлина на любовта. Откакто следвам поредицата, станах още по-чувствителен към природата и съм по-ведър. Работата ми се увеличи и неочаквано дойдоха пари." - Роберто (Февруари 2021)

Синхроничности и магия

"Уау, уау, уау! Моите медитации, сънища и ежедневни ритуали се отварят за толкова много нови и фантастични светове, измерения и Същества. Аз съм толкова благодарна. Погъделичкана съм на всички нива в честотата на чудо подобно на дете. Аз съм съживена. Това наистина се случва! Йееей! Благодаря, дайте ми повече!" - Дженис (Април 2021)

Общност

"Едно от нещата, за които съм копняла е усещането за общност, и аз го откривам в тази глобална общност. Всеки човек, който се присъединява е подарък. Толкова много за което да се мисли, и толкова много да се почувства. Също така, прекрасни неща, които да очакваме с нетърпение, докато се задълбочаваме. Благодаря ви, моля, дайте ми още. - Тереза (Април 2021)

Обични,
Време е.  Време е да познаете себе си.
Време е да бъдете свободни.

 

Вие сте далеч повече от това, което живеете сега.

 

Вие действително сте Свръхсъзнателни Същества, просто изключени от величието на това, което наистина сте.

Наложително е човечеството да се върне обратно към своето Свръхсъзнателно Аз. 

Това ще донесе по-силна интуиция, по-голяма яснота и способността да създавате изобилие на всички нива и аспекти от живота си.

Този процес е предназначен да повиши трайно нивото на вашата осъзнатост, и да ви покаже, че съзнателното творение се случва в Квантовото Поле - без усилие.

Когато разберете процеса на създаване, всичко се променя ... Вие ставате свободни.

-Алказар, Водача на Старгейт

Една Възможност да Станете Свръхсъзнание!

 

$97

Да Станем Свръхсъзнание Доживотен Достъп Еднократно Плащане

  • 150+ Старгейт Енергийни Медитации и Повторения на Видео Предаванията
  • Mp3 файлове, които можете да изтеглите за всички медитации, чанелинги и пълното аудио на всяко излъчване
  • Доживотен Достъп до тези Преживявания! 
Влезте Сега!

$17 на месец

Да Станем Свръхсъзнание Доживотен Достъп Шест Месечни Вноски от $17

  • 150+ Старгейт Енергийни Медитации и Повторения на Видео Предаванията
  • Mp3 файлове, които можете да изтеглите за всички медитации, чанелинги и пълното аудио на всяко излъчване
  • Доживотен Достъп до тези Преживявания! 
Влезте Сега!

Пробудете се със Старгейт Преживяването

 

Време е да се събудите.
Време е да си спомните кои сте. Време е да се освободите.

Красотата на Старгейт е, че той създава една много силна, но много нежна енергетика - множество нива на енергия, които са пригодени за вас индивидуално.

И тази настройка - тази вибрация - ви подкрепя в разтварянето на стари ограничения, които вече не ви служат. И това ви помага да започнете да имате достъп до онова, което наричаме вашето Свръхсъзнание - истинското ви Аз - великолепието, което сте скрили вътре във вас.

Старгейт е тук, за да ви помогне да откриете Истинското си Аз.

Това не е трудна работа ... Това е просто отпускане в доброжелателни, подкрепящи енергии, свързващи ви с много водачи и многомерни реалности, които са на разположение, за да ви помогнат - да ви издигнат - за да ви покажат необятността на това съществуване, далеч отвъд това, което сте преживявали преди.

Гледайте Видеото

Вие сте Свръхсъзнание.

Истинското ви Аз всъщност е това Свръхсъзнание, малка част от което е във вашата човешка форма.

Процесът на учене и израстване, развитие и повишаване на вибрациите ви е, за да може по-голяма част от вашето Свръхсъзнание да бъде във физическа форма.

И колкото по-осъзнати сте във физическата си форма, толкова повече се отварят способностите ви, толкова по-креативни ставате и толкова повече разбирате самия акт на това как да създадете онова, което искате да имате в живота си.

Вашето Свръхсъзнание винаги е свързано с вашата човешка част, но повечето хора са напълно неосъзнати за това.

Вашето Свръхсъзнание иска да напътства вашата човечност, така че вашата човешка част да има най-красивото преживяване тук във тази физическа реалност.

-Алказар, Водача на Старгейт

 

Влезте в Да Станем Свръхсъзнание Сега!