Проект за Ново Човечество

Световно Старгейт Събиране

 

Съвместно творение с Старгейт Преживяване, Робърт Коксън и Лили Уонг

 

Излъчване на Живо по Света На девет езика!

 

"Проектът ще ви позволи да имате достъп до способности, които не сте имали тук, които не бяха възможни тук до този момент, до това вибрационно ниво на човечеството." - Алказар

  • Световно събиране за преплитане и съвместно създаване на Проект за Ново Човечество
  • Кулминация на пътуването на "Stargate Experience"
  • Свързвайки ни отвъд чрез канализираната на живо музика от Робърт Коксън и светлинния език чрез Лили Уонг
  • Каталитична енергия, която усилва личните и колективни промени
  • Една нова фаза на еволюция, подобряваща цялата ви система
  • Кодове и шаблони от Другата Страна
  • Съзнателно творение от Квантовото Поле
  • Планетарен момент, както никога досега

ВИЗИЯТА

Закотвяне на „Проекта за Ново Човечество“ по Света

Докато той се закотвя вътре във вас!

Нов проект за хуманност

Съвместно творение с The Stargate Experience, Робърт Коксън и Лили Уонг

Можете ли да усетите как енергията се надгражда?

Призовава ли ви?

Елате, бъдете част от новото творение, новото енергийно същество, представено на вашия свят.

- Алказар

За Прагийт и Джулиан

Прагийт

Прагийт е Англичанин, международно известен канал, който подпомага хората в духовното им израстване вече тридесет години. С неговия водач Алказар, Прагийт проектира и изгражда Старгейт структурата, която подпомага групи и индивиди в процеса на разбиране и познаване на Себе си - процеса на Пробуждането. Целият му живот е посветен на разбирането как ние като хора оперираме, как ни влияят несъзнателният ум и емоциите, и как лесно да излезем от моделите, които усещаме, че ни ограничават.

Джулиан

Джулиан Конърд се присъединява към "The Stargate Experience" през 2012 г., след като открива дълбока връзка със Старгейт и с водача Алказар, когото тя също канализира. Първоначално възнамерявайки да изучава алтернативна медицина, Джулиан сега е посветена на преследването на личната трансформация и бързото самолечение чрез високовибрационните честоти на The Stargate Experience. С напътствията  на Алказар, Джулиан разработи една нова форма на енергийно самолечение, известно като "Същността на живота", което сега тя преподава на други хора по света.

За Stargate Experience

 
Старгейт е междуизмерен портал, поверен на и създаден от Прагийт през 1989.

Това е съзнателна геометрична форма, съдържаща няколко слоя свещена геометрия, която създава едно силно, многоизмерно енергийно поле. Това доброжелателно енергийно поле работи по един много уникален начин. Всеки човек в присъствието на Старгейт е разпознат и подпомаган по най-подходящия начин за него в момента.

Това може да включва изцеление и баланс за физическото тяло; яснота на разбирането и значимо прозрение за психическото тяло; и едно дълбоко отпускане и отстраняване на стреса за емоционалното тяло. Личната карма може да бъде премахната, психичните и лечебни способности могат да бъдат активирани, а някой минал живот може да бъде отключен.

Много хора преживяват свързване със своите водачи по много осезаем начин, често за пръв път, като ги усещат, чуват или виждат. Това, което е изумително за повечето участници, е, че тези промени могат да се появят просто като пребивавате в енергийното поле на Старгейт.

Няма нищо за 'правене'. Всички тези промени се случват по време на водените медитации чрез повишаване на вибрационната честота на индивида. Спящите части от многоизмерните ДНК нишки са стимулирани да се пробудят, което води до по-голямо осъзнаване и едно растящо духовно присъствие в Аза

 

Съ-творческа Визия

"Вие сте от потеклото на Учителите. Вие двамата заедно увеличихте експоненциално ефекта си върху другите. Музиката на Робърт, която добавяте, въздейства по един нов начин върху хората. Когато Лили добавя нейния светлинен език към музиката, всичко се взривява и самото поле започва да вибрира различно. Това е нещо, което планетата не е виждала (преди)."

~ Крион, канализиран от Лий Каръл, Юни, 2016

 

За Робърт Хейг Коксън

В продължение на почти 30 години Робърт Коксън, световно известен композитор и художник, изнася концерти по целия свят, за да катализира изцеление и трансформация. Научно доказано е, че музиката му изцелява някои заболявания, и многобройни участници на концертите му съобщават за чудодейни изцеления.

Повече за Робърт кликнете тук

За Лили Уонг

Създател на Lilithgram ©, Horusgram ©, Dragonsgram © и LL Soul Travel AgencyTM. Тя подкрепя визионери по целия свят да се свържат с центъра на Вселената, като им позволява да бъдат по-наясно със себе си, докато същевременно създават един Автентичен Живот.

За какво? За постигане на максимална промяна на съзнанието и тяхното влияние в света, като бъдат най-доброто Следващо поколение на своето Аз.

Повече за Лили кликнете тук

Какво представлява светлинния език?
[Език на светлината]

1. Божествен Отворен Код, който ни позволява да изтегляме и качваме [i] информация от Вселенската Всеобхватна Мрежа(UWW).

2. Подравнява ви с вашия Първоначален Божествен План.

3. Също Укрепва вашето енергийно поле, приканвайки за повече от вашите дарби, творчество и мъдрост.

Елате, бъдете част от новото творение, новото енергийно същество, представено на вашия свят.

 

 

Присъединете се към нас тук!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.