Обични Мои, приветстваме Ви, това е  Алказар, 

Вашата 2021 година ще бъде  една интересна година. Тя е, за някои от вас, година на голям потенциал. Но, от страна на света това ще бъде година на много хаос, объркване, страх и паника. И разбира се, ние сме тук за да подпомагаме всеки един от вас. 

Нашето намерение е да създадем една редовна комуникация и енергийна подкрепа. В тези бързо развиващи се времена е от голямо значение да поддържате висока вибрация, връзка със своето Свръхсъзнателно Аз, връзка с подобно-мислещи хора, които могат да ви помогнат да останете свързани с Духа, и свързани един с друг. И така, ние ще създаваме ежедневни медитации, ежедневна информация и ежедневни напътствия в една поредица от текущи месечни презентации, за които ние каним всеки един от вас да се присъедини  към нас. 

Намерението с това е да създадем за всеки индивид непрекъснато повторно свързване, задълбочаване на вашето Свръхсъзнателно Аз в човешкото преживяване, така че творението, което наистина сте - необятността, която наистина сте - да започне да функционира все повече и повече чрез вашето човешко Аз, така че да можете да яздите над хаоса и объркването, което ще се случва около вас. 

По този начин, чрез тези сутрешни разговори вие ще се свързвате енергийно с цялата Старгейт общност, укрепвайки тези връзки, създавайки също така в Старгейт Мрежата една по-силна и по-силна енергетика. Това ще ви помогне индивидуално, но също така ще повлияе на онова, което наричаме Морфично Поле на Човечеството. И така, вие ще допринасяте за промените, за издигането на Човечеството.

Ние ви каним да се присъедините към нас. Каним ви в тази година на Решение, както я нарекохме, ние ви каним да решите да поемете отговорност за собствената си еволюция. И така ние ви каним, насърчаваме ви да обмислите възможността да се свързвате с вашето Старгейт семейство редовно, енергийно и да започнете да изживявате една изцяло нова реалност в собствения си живот. Реалност, която също ще подкрепи тези около вас просто чрез вашата собствена радост, вашата собствена вибрация, излъчвана към другите.
 
Обични Мои, казвахме ви, в продължение на много години, че е време да познаете себе си. Точно сега, това не би могло да бъде по-подходящо, не би могло да бъде по-важно.
Време е да познаете себе си - и да станете свободни. 

Обратно към Страницата за Регистрация!
Powered by Kajabi