Ежедневни медитации, ежедневна информация, ежедневни напътствия - от отвъдното

"Ние се ангажираме да ви подкрепяме, тъй като вашият външен свят става по-предизвикателен за повечето хора.  

Ще ви водим стъпка по стъпка към изживяване на по-високо ниво на творчество в живота си. Всеки от вас ще отговори на нашите напътствия по своя уникален начин. Можете да изберете да създадете изобилие, по-дълбока любов, повече приятели, нов бизнес - и много други възможности.  
Както винаги при работата със Старгейт, става въпрос за вашето намерение да се промените. Ние не създаваме техники, които изискват интензивни усилия, а по-скоро системи, които ви позволяват да се отпуснете, да повишите вибрациите си и да творите от Квантовото Поле.  

Ние споделяме това от дълбочината на нашата любов към вас."

- Алказар


 

Да станем Свръхсъзнание

МЕСЕЧНА АБОНАМЕНТНА ПОРЕДИЦА

14 ежедневни излъчвания всеки месец

 

Подход стъпка по стъпка, воден от Алказар

 

Започваме с 3 БЕЗПЛАТНИ Излъчвания

1 - 3 Февруари, 2021

 


 

Акценти на Алказар за тази специална поредица

Енергийна Подкрепа

Нашето намерение е да създадем една редовна комуникация и енергийна подкрепа. В тези бързо развиващи се времена е от голямо значение да поддържате висока вибрация, връзка със своето Свръхсъзнателно Аз, връзка с подобно-мислещи хора, които могат да ви помогнат да останете свързани с Духа, и свързани един с друг.  

И така, ние ще създаваме ежедневни медитации, ежедневна информация и ежедневни напътствия в една поредица от текущи месечни презентации.

Постоянно Свързване

Намерението е да се създаде за всеки индивид непрекъснато повторно свързване, задълбочаване на вашето Свръхсъзнателно Аз в човешкото преживяване, така че творението, което наистина сте - необятността, която наистина сте - да започне да функционира все повече и повече чрез вашето човешко Аз, така че да можете да яздите над хаоса и объркването, което ще се случва около вас.

Извисяване на Човечеството

Чрез тези сутрешни разговори вие ще се свързвате енергийно с цялата Старгейт общност, укрепвайки тези връзки, създавайки също така в Старгейт Мрежата една по-силна и по-силна енергетика. Това ще ви помогне индивидуално, но също така ще повлияе на онова, което наричаме Морфично Поле на Човечеството. И така, вие ще допринасяте за промените, за издигането на Човечеството.  

Живот в Изцяло Нова Реалност

Каним ви в тази година на Решение, както я нарекохме, ние ви каним да решите да поемете отговорност за собствената си еволюция. И така ние ви каним, насърчаваме ви да обмислите възможността да се свързвате с вашето Старгейт семейство редовно, енергийно и да започнете да изживявате една изцяло нова реалност в собствения си живот. Реалност, която също ще подкрепи тези около вас просто чрез вашата собствена радост, вашата собствена вибрация, излъчвана към другите. 

Прочетете Цялото Послание на Алказар Тук

Чуйте Цялото Послание на Алказар

Да Станем Свръхсъзнание - Абонаментна Поредица

 

Изберете Вашето Ниво на Принос

Нашето намерение е да споделим тази мъдрост със света.
За да направим тези преживявания достъпни за всички, ние предлагаме тази програма с възможност да изберете колко искате да допринесете. Независимо от нивото ви на принос, вие ще получавате същата програма като всички останали. 
Ние се доверяваме, че ще почетете мисията на Старгейт и ще допринесете на нивото, което можете да си позволите. 

Цена за Това Месечно Членство

$14

Месечно Плащане

 • Достъп до Ежедневните Предавания
 • Гледане на Всички Видео Повторения
 • Всички Медитации и Аудио Файлове от излъчването
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Цена за Това Месечно Членство

$33

Месечно Плащане

 • Достъп до Ежедневните Предавания
 • Гледане на Всички Видео Повторения
 • Всички Медитации и Аудио Файлове от излъчването
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Цена за Това Месечно Членство

$77

Месечно Плащане

 • Достъп до Ежедневните Предавания
 • Гледане на Всички Видео Повторения
 • Всички Медитации и Аудио Файлове от излъчването
 • Извънредни Специални Бонуси
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Цена за Това Месечно Членство

$108

Месечно Плащане

 • Достъп до Ежедневните Предавания
 • Гледане на Всички Видео Повторения
 • Всички Медитации и Аудио Файлове от излъчването
 • Извънредни Специални Бонуси
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

За Старгейт Преживяването

 

Време е да се пробудите. Време е да си припомните кои сте. Време е да бъдете свободни.

Красотата на Старгейт е, че той създава много силна, но много нежна енергетика - множество нива на енергия, които са пригодени за вас индивидуално.

И тази настройка - тази вибрация - ви помага да разтваряте стари ограничения, които вече не ви служат. И ви помага да започнете да достигате до онова, което ние наричаме вашето Свръхсъзнание - истинското ви Аз - великолепието, което имате вътре във вас.

Старгейт е тук, за да ви помогне в откриването на истинското ви Аз.

Това не е трудна работа, това е просто отпускане в доброжелателни, подкрепящи енергии, които ви свързват с много водачи и многоизмерни реалности, които са на разположение, за да ви помогнат ... За да ви издигнат ... Да започнат да ви показват необятността на това съществуване, далеч отвъд това, което сте преживявали преди.

Старгейт Преживявания

Лора

"Моята вибрация се повиши от участието ми в Старгейт работата по начин, по който никоя друга работа никога не ме е докосвала. За мен е чест да бъда сред показващите пътя в тези интересни времена. "

Крис

"Подобри качеството ми на живот; помогна ми да се развивам; и ме заземи с усещане за мир и състрадание, на което мога да се позова по време на предизвикателствата в живота."

Анн

"Чувствам, че сърцето ми е по-отворено и медитациите ми стават все по-дълбоки и по-дълбоки. Съветите на Алказар бяха много полезни при справянето ми с проблемите, които изникват."

"Обични Мои, казвахме ви, в продължение на много години, че е време да познаете себе си.

Точно сега, това не би могло да бъде по-подходящо, не би могло да бъде по-важно.
Време е да познаете себе си - и да станете свободни. "

-Алказар


 

Присъединете се Към Нас за Тази Силна Поредица