Регистрирайте се тук за ВСИЧКИ предавания от Ритрийта!
Гледайте БЕЗПЛАТНОТО встъпително излъчване тук

Присъединете се Към Нас за Излъчванията на Едно Преживяване

Със Старгейт и Вивиан Шове

 

Предварително Записано на

2 - 7 Юли, 2023 

 

"Ние ще ви отведем по-дълбоко и ще създадем ситуации, в които да продължите да се развивате, балансирайки отново тялото си на всички нива. Връзката между физическото тяло, менталните и емоционалните състояния."

- Алказар

  

 

 

Чуйте чанелинга на Алказар

за ревитализиращия потенциал на този ритрийт

 

Чанелинг на Алказар
Коста Рика 2023. – Старгейт Ритрийт - Здраве и Физическо Благоденствие
3:46
 

За Вашите Водачи

 

Прагийт е Англичанин, международно известен канал, който помага на хората за духовното им израстване в продължение на тридесет години. Със своя водач, Алказар, Прагийт проектира и построява Старгейт, който подпомага групи и индивиди в процеса на разбиране и познаване на Себе си – процеса на пробуждане. Целият му живот е посветен на разбирането на това как действаме ние като хора, как несъзнателният ум и емоциите ни влияят, и как лесно да излезем от тези модели, които усещаме, че ни ограничават.

Джулиан се присъедини към Старгейт Преживяването през 2012 г., след като откри дълбока връзка със Старгейт и водача Алказар, когото тя също канализира. Под ръководството на Алказар, Джулиан разработи нова форма на енергийно самолечение, известна като „Същността на живота“, която сега преподава на други хора по света.

Вивиан Шове е Усъвършенстван Арктуриански Хибриден Аватар, автор на публикации, международен публичен говорител, създател на Arcturian Energy Matrix Healing® и 3-месечната програма на Arcturian Healing Arts, защитник на планетарното възнесение, емисар на Федерацията на Светлината, и собственик на Infinite Healing от The Stars LLC. Вивиан е продуцент и съ-водещ на популярния подкаст The Infinite Star Connections. Тя участва в многократно награждавания документален филм на j3FILMS „Extraordinary: The Revelations“. Съвместната поредица от най-продавани книги № 1 на Вивиан „Мъдростта на сребърните сестри – Водеща благодат“ и „Златната мъдрост на любовта, легенди и наследства“ са в Amazon. Тя предлага семинари и серии за медиация в YouTube и Conscious Awakening Network (CAN) в Roku и Amazon Fire.

За повече информация относно нейните услуги и библиотека за възнесение, моля, посетете уебсайта на Вивианhttps://infinitehealingfromthestars.com/

Какво казват други участници за Старгейт Преживяването...

 

 

Включете се в Преживяването на Излъчванията

Изберете Вашето Ниво на Принос

 

Нашето намерение е да споделим тази мъдрост със света. За да направим тези преживявания по-достъпни за онези държави и индивиди, които са финансово затруднени в момента, ние създаваме евтина опция за закупуване на тази програма. Моля, отделете малко време, за да се настроите и да видите нивото, на което бихте искали да подкрепите Старгейт работата!

Цена с Отстъпка

$33

Еднократно Плащане

  • Излъчвания
  • Повторения на Видеото
  • Доживотен Достъп до Аудио Повторенията
Регистрирайте се Тук!

Редовна Цена

$55

Еднократно Плащане

  • Излъчвания
  • Повторения на Видеото
  • Доживотен Достъп до Аудио Повторенията
Регистрирайте се Тук!

Подкрепете Старгейт!

$77

Еднократно Плащане

  • Излъчвания
  • Повторения на Видеото
  • Доживотен Достъп до Аудио Повторенията
Регистрирайте се Тук!

За тези, които изпитват временни финансови затруднения

Ние сме наясно, че глобалната ситуация създава финансови дисбаланси, които може да затруднят някои да дадат своя принос.

Опцията за еднократно плащане от $11 е за тези, които наистина се нуждаят от отстъпка.  Свържете се с нас на [email protected] ако се нуждаете от допълнителна отстъпка, така че тази поредица да е достъпна за всеки.

Концесионна Цена

$11

Еднократно Плащане

Излъчванията, Видео и Аудио Повторения, с Доживотен Достъп

Регистрирайте се Тук!

Какво чакате?

 

Вашето Пътуване Започва Тук!