Join Us For The Full Tour Livestream
Присъединете се Към Нас за Предаванията от Цялото Турне

Представете си да встъпите в една страна, където енергията на Египетските водачи и свещените храмове е осезаема..

  

Това е Старгейт


Един междуизмерен портал - свещена геометрична структура, която ви свързва с отвъдното. Сега тя ще бъде пропита с живата същност на Египет. Енергията, която ще срещнете, се захранва от Квантовото поле, резониращо с мъдростта и силата на древните земи

Старгейт Преживяването се състои от енергийни медитации, водени от Алказар, канализирани чрез Прагийт и Джулиан, които ви позволяват да навлезете в дълбоки състояния на медитация и трансформация без усилие. 

Хиляди хора по света вече имат Старгейт преживявания. Ще се присъедините ли към тях?

Включете се в Онлайн Обиколката

Пълната Поредица от Обиколката: Прегърнете Магията на Египет


 

 

 

 

Активации, Енергийни Медитации, и Свещени Места

Чанелинги от Алказар, Изида, Есеите, и Звездни Същества
Обиколката с екскурзовод - всичко, което можем да запишем!

 

 

Вашето онлайн преживяване 

20 Септември


Уъркшоп в Кайро

Пригответе се да се потопите в сърцето на дълбоките мистерии и древна магия на Египет. Нашата онлайн обиколка преплита просветляващи лекции с активации, които ще ви позволят да изпитате енергията на египетските водачи и да прегърнете древната магия на тази земя. В този уъркшоп ден ние официално стартираме турнето с презентации, посвещения, чанълинги и медитации, за да започнем нашето свещено пътуване! Медитирайте, изследвайте и се пробудете с нас.

 

Активации на Свещени Места

Тези духовни места, богати на история и мистика, предоставят уникални възможности за вътрешна трансформация и връзка с мъдростта на древен Египет. Всяко посещение предлага шанс да се докоснете до енергиите, които са оформяли човешкото съзнание в продължение на хилядолетия, насърчавайки дълбокото разбиране на духовното наследство на Египет.

  

Активация на Свещени Места


Голямата Пирамида, Сфинкса
 и Кралската Камера

 

Започнете и завършете пътуването си с аудио от нашите частни посещения в Кралската Камера на Голямата пирамида, едно посвещение като никое друго. Изкачете Голямата галерия до тази свещена камера, свързваща небето и Земята. Изживейте дълбоки активации, връзка с космическите сфери и дълбоки откровения в тази вечна структура.

При Сфинкса, пазител на древни мистерии, се докоснете до енигматичните енергии на този емблематичен паметник. Със своето тяло на лъв и човешка глава, Сфинксът олицетворява баланса на силата и мъдростта. Ще участваме в медитация, за да отключим неговите тайни, свързвайки се с божествената дуалност, която представлява.

 

 

Активация на Свещено Място


Храма на Озиреон

 

 

Пътуване в енигматичния храм Озиреон, древна мегалитна структура, предхождаща египетските династии. Това място нашепва древна мъдрост и висше съзнание. Неговите мистерии приканват към изследване на дълбоките знания, притежавани от древните и връзката им с небесните сили.

 

 

Активация на Свещено Място


Храма на Хатор

 

 

Потопете се в божествената женственост в храма на Хатор в храмовия комплекс Дендера. Посветен на богинята Хатор, този храм резонира с радост, музика и космическо майчинство. 

Аудио (и където е възможно видео) записи от медитациите, чанълингите и презентациите ще бъдат качени във вашата библиотека възможно най-скоро. 

 

Активация на Свещено Място


Храмът на Хор в Едфу

 

 

Отправете се на пътешествие до храма на Хор в Едфу, един от най-добре запазените храмове в Египет. Посветен на бог Хор, този храм представлява битката на космическите сили и триумфа на светлината над мрака. Участвайте в ритуали, за да се настроите към енергията на Хор и да придобиете представа за древната египетска космология.

Аудио (и където е възможно видео) записи от медитациите, чанълингите и презентациите ще бъдат качени във вашата библиотека възможно най-скоро.

 

Активация на Свещено Място


Храма на Изида

 

Отправете се към храма на Изида, където божествената женственост царува върховно. Изида, богинята на любовта, мъдростта и възкресението, държи ключа към дълбоката трансформация. Свържете се с нейната енергия чрез медитация и ритуали, за да преживеете прераждане и космическа връзка.

Аудио (и където е възможно видео) записи от медитациите, чанълингите и презентациите ще бъдат качени във вашата библиотека възможно най-скоро. 

 

Активация на Свещено Място - 30 Септември


Голямата Пирамида и Кралската Камера

 

 

 

Завършете пътуването си с частно посещение в Кралската Камера на Голямата Пирамида, посвещение като никое друго. Изкачете Голямата галерия до тази свещена камера, свързваща небето и Земята. Изживейте дълбоки активации, връзка с космическите сфери и дълбоки откровения в тази вечна структура.

 

С Активации От

СТАРГЕЙТ ПРЕЖИВЯВАНЕТО - Прагийт и Джулиан

Прагийт е Англичанин, международно известен канал, който помага на хората за духовното им израстване в продължение на тридесет години. Със своя водач, Алказар, Прагийт проектира и построява Старгейт, който подпомага групи и индивиди в процеса на разбиране и познаване на Себе си – процеса на пробуждане. Целият му живот е посветен на разбирането на това как действаме ние като хора, как несъзнателният ум и емоциите ни влияят, и как лесно да излезем от тези модели, които усещаме, че ни ограничават. 

Джулиан се присъедини към Старгейт Преживяването през 2012 г., след като откри дълбока връзка със Старгейт и водача Алказар, когото тя също канализира. Под ръководството на Алказар, Джулиан разработи нова форма на енергийно самолечение, известна като „Същността на живота“, която сега преподава на други хора по света..

АРКТУРИАНЦИТЕ - Вивиан Шове

Вивиан Шове е Усъвършенстван Арктуриански Хибриден Аватар, автор на публикации, международен публичен говорител, създател на Arcturian Energy Matrix Healing® и 3-месечната програма на Arcturian Healing Arts, защитник на планетарното възнесение, емисар на Федерацията на Светлината, и собственик на Infinite Healing от The Stars LLC. Вивиан е продуцент и съ-водещ на популярния подкаст The Infinite Star Connections. Тя участва в многократно награждавания документален филм на j3FILMS „Extraordinary: The Revelations“. Съвместната поредица от най-продавани книги № 1 на Вивиан „Мъдростта на сребърните сестри – Водеща благодат“ и „Златната мъдрост на любовта, легенди и наследства“ са в Amazon. Тя предлага семинари и серии за медиация в YouTube и Conscious Awakening Network (CAN) в Roku и Amazon Fire.

За повече информация относно нейните услуги и библиотека за възнесение, моля, посетете уебсайта на Вивиан: https://infinitehealingfromthestars.com/

ИЗИДА - Мишел Кастро

Мишел работи с необикновени състояния на съзнанието и митологичен шаманизъм през последните 20 години. Тя участва в Старгейт Преживяването от 2011 г. и през 2020 г. започна да поддържа пространство като канал за Черна Богиня и Космическа Майка, Изида. След като работи интимно с Богинята в продължение на 2 години, тя започва да води групи и лични сесии в алхимични лечебни пътешествия, смесвайки честотите и напътствията на Богинята заедно с нейните умения като Треньор на Въплъщението, за да насърчи трансформативни, лечебни и интегриращи преживявания на упадък и издигане.

Мишел има диплома по трансперсонална психология и магистърска степен по интегративна психология, като съчетава обучението си по трансперсонална и соматична психология. Тя е специалист по психично здраве с интензивно обучение в областта на изследванията на травмите и здравето на нервната система. Тя също е учила и продължава да изучава соматично движение, танци и йога.

Тя съчетава всички тези инструменти и опит в уникални преживявания, подбрани да подхранват лечебното пътуване на пробуждането и въплътеното възнесение.

ЕСЕИТЕ, ИСУС И МАЙКА МЕРИ - Еуджиния Алвес

Еуджиния Алвес е призната от Алказар в миналото като един от Есеите, духовната група, която е подготвила енергиите за идването на Йешуа (Исус). Тя също е била част от катарите в Южна Франция.

През 2015 г. настъпи голям пробив, когато тя беше (повторно) въведена в Старгейт Преживяването - това беше живото-променящо преживяване! Тя най-накрая беше готова да приеме Исус в живота си като свой Учител и започна да канализира своето Плеядианско Звездно Семейство . 

През 2019 г. тя беше поканена да канализира за първи път Плеядианските Майки по време на Глобалното Старгейт Събиране в Словения. 

През 2022 г. Йешуа я помоли да излезе в света и да бъде Негов представител.

Докато пътуването й се разгръща, тя продължава да преоткрива и отваря каналите си към дълбоки душевни връзки, като някои мистични и тайни ордени като Сестринството на Авалон, Друидите, Рицарите Тамплиери, Сестринството на розата, царството на Драконите и Еднорозите... .и споделя честотата на Божествената Любов.

ЗВЕЗДНИТЕ СЪЩЕСТВА - Джоана Суса Мартинс

Джоана е предприемач, който живее в Португалия. Родена и израснала в Порто, тя винаги се е опитвала да намери това, което я удовлетворява. Винаги е чувствала призив за по-дълбоко разбиране на човешкото съществуване. Въпреки че се е интересувала от много области, тя последва едно от желанията си и специализира инженерство.

След колежа тя започва да управлява компания. По този път тя винаги намира начини да подобри човешката производителност. Тя била твърдо решена да търси висока човешка ефективност, посещавайки много образователни курсове.

Всичко се променя през 2015 г., когато тя има дълбоко духовно пробуждане и започва да канализира различни съзнания от Вселената. Оттогава Джоана започва пътуване, където открива многоизмерността на всеки човек и осъзнава, че може да помогне на другите да опознаят истинската си същност и да помогне на хората да се свържат със своето Свръхсъзнание.

Древно Познание Споделено  От

Алън Стайнфелд, автор, е изследовател на съзнанието. Повече от 30 години е домакин и продуцент на седмичния телевизионен сериал New Realities в Ню Йорк. Неговите 82 000+ абонати на едноименния канал в YouTube имат над 22 милиона зрители с интервюта с Дийпак Чопра, Мариан Уилямсън, Рам Дас и всеки голям изследовател на НЛО в областта. Той е служил като един от водещите на Contact in the Desert в продължение на осем години на техните програми на живо. Той също е продуцирал два филма по темата: Скритата ръка на Джеймс Кармен и Призоваването на всички земляни (за Джордж ван Тасел). от Джонатан Берман. Той чувства, че само когато вътрешните изследвания на душата се комбинират с външните приключения на ума, можем да постигнем хармонично разбиране на нашето място в космоса. 

Нийл Гаур е основател на 'Портал към Възнесението'… компания за продуциране на подготвени събития, създадена през 2008 г., която е домакин на широк кръг презентатори по различни теми като произхода на човечеството, съществуването на извънземен живот, разкриване на скрити истини и изследване на природата на реалността. Той пътува по света, като помага за събирания и заснемане на документални филми, които имат за цел да дадат възможност на човека да възвърне своя суверенитет и да се събуди в пълния си потенциал. 

Египтологът Мохамед Ибрахим е водещ експерт по изгубени технологии, напреднала наука и лечебни методи на Древен Египет. Той представя напълно различна концепция за възхода на египетската цивилизация, нейната истинска наука и духовни традиции на Древен Египет. Той ще ни даде достъп до много затворени обекти и ще изследва някои от скритите ъгли на храмови места като Белия параклис, Червения параклис, параклиса Секмет в Луксор и болницата в Саккара. В частното ни посещение на Голямата пирамида, Сфинкса и храма Озиреон в Абидос той ще посочи други некартографирани области, неизвестни на широката публика. Неговото владеене на йероглифни писания ще ни даде директен превод на стените на храма и духовното намерение на това, което се нарича Старгейти.

Джоана от Ангелите(Joan of Angels) е интуитивен водач, оракул, духовно светило, телевизионен оператор, автор на бестселъри и художник-визионер и е най-известна с посланията и изкуството, които представя. Използвайки своите интуитивни умения, тя предлага мъдрост, яснота и по-дълбоко разбиране за водене на здравословен и жизнен живот, като събужда вашите уникални дарби и умения, за да постигнете мечтите си и да ги проявите в реалност.

В продължение на повече от 40 години, като хиропрактик (д-р Джоан Хангартър, окръг Колумбия), лектор и треньор, тя е вдъхновявала, съветвала и издигала духа на хора от целия свят за да приведат в съответствие тялото, ума и духа си, докато си спомнят своята цел и встъпват в своята съдба.

Нейната работа позволява на лидера във вас да се появи и отстранява цели животи с препятствия и предизвикателства. През 2013 г. тя е била напътствана да нарисува 33 ангела за 30 дни, като по този начин стартира работата си като художник и канал за тези божествени същества в помощ на човечеството

.

Преживейте Обиколката на Египет с нас Онлайн

Цена с Отстъпка

$ 55

Еднократно Плащане

 • Излъчвания
 • Повторения на Видеото
 • Доживотен Достъп до Аудио Повторенията
Включете се към нас Онлайн!

Редовна Цена

$ 77

Еднократно Плащане

 • Излъчвания
 • Повторения на Видеото
 • Доживотен Достъп до Аудио Повторенията
Включете се към нас Онлайн!

Подкрепете Старгейт!

$ 111

Еднократно Плащане

 • Излъчвания
 • Повторения на Видеото
 • Доживотен Достъп до Аудио Повторенията
Включете се към нас Онлайн!

За тези, които изпитват временни финансови затруднения


Ние сме наясно, че глобалната ситуация създава финансови дисбаланси, които може да затруднят някои да дадат своя принос.

Опцията за еднократно плащане от $33 е за тези, които наистина се нуждаят от отстъпка. Свържете се с нас на [email protected], ако имате нужда от допълнителна отстъпка.

Концесионна Цена

$ 33

Еднократно Плащане

 • Излъчвания
 • Повторения на Видеото
 • Доживотен Достъп до Аудио Повторенията
Включете се към нас Онлайн!

 

 

 

Издигнете Своето Съществуване. Започнете Вашето Пътуване Днес.

Отключете Живата Енергия на Египет със Старгейт Преживяването.

 

Запишете се за Излъчванията от Египет Тук