Включете се Онлайн!

Същността на Живота - Енергийно Обучение

Водено от Джулиан Конард със Мишел Кастро

 

Това обучение за Същността ще ви преведе през процеса на пробуждане, култивиране, насочване и излъчване на вашата собствена енергия на Същността на Живота.

Същността на Живота е енергия, която тече от Източника, за да оживи живота във физическото. 

Това е по-висока октава на съзидателната енергия, която се намира естествено във всички живи същества, и така всеки може да се научи как да получи достъп до нея, да я изстреля на по-висока честота и да я насочи в тялото, ума и емоциите, за да създаде потенциал за бързо самолечение и просто потапяне в енергетиката на любов към себе си.

Дати на провеждане на уъркшопа

9 - 12 Ноември, 2023

 

Присъединете се към Енергийното Обучение - Същността на Живота!
Гледайте Встъпителния Лайвстрийм!

 

“Обични, вие сте поканени да предявите отново Същността на Живота във вас, за да откриете, че можете да използвате тази Същност на Живота, тази енергия на Източника, за директно разтваряне на ограниченията - това, което ви е задържало назад. 

Можете да използвате тази Същност, за да се успокоите, когато имате нужда от помощ, да излекувате и да внесете баланс директно отвътре.

Има голяма истина в поговорката, че водата е най-мощната сила. Тази Същност е като водата, която може да отмие стените на скалите - тази Същност може да отмие всичко, което не е наистина вашето собствено Аз.

Тогава, от това място на освежаване, от това място на вътрешен баланс, мир, познание - много от вашите собствени дарби - дадени ви от вашата собствена многоизмерна природа - могат да започнат да разцъфтяват.

Готови ли сте за вашето собствено вътрешно разцъфтяване?”

 

- Алказар

В Енергийното Обучение за Същността вие ще...

Пробудите Същността на Живота Вътре в Себе си

Ще катализирате повторното събуждане на вашата енергия на Същността. Това е първата стъпка за да можете да генерирате енергийно поле на Същността за себе си.

Наблюдавайте как енергията на любовта към себе си и самооценяването отваря вратата за повече от вашата собствена Същност да потече.

Култивирате и Насочите Потока на Същността

Ще научите как да фокусирате енергията на Същността в определени области на тялото и как да усилите енергията на Същността, позволявайки й да навлезе по-дълбоко.

Да създавате самостоятелно генериран „пашкул“ от енергия на Същността, балон с форма на аура, в който дълбока релаксация, самолечение, любов към себе си, усещане за подмладяване и цялостност, и усещане за връзка с вашето собствено Същество – просто се появяват.

Разтворите Несъгласуваните Мисли и Енергийните Модели

Ще получите напътствия как да използвате енергията на Същността и собствената си осъзнатост, за да разтваряте просто и лесно ограничаващите физически, умствени, емоционални и енергийни модели в момента, когато излязат на повърхността за вас.

Ще овластите себе си да използвате енергията на Същността на Живота като мощен инструмент за самолечение.

Откриете, че Можете да Излъчвате Същността на Живота

Всеки има достъп до енергията на Същността на Живота - и след като овладеете способността да я култивирате за себе си до степен на преливане - вие сте готови да излъчвате и споделяте тази енергия от източника.

Изследвайте с групата и вижте какво се случва, когато всички генерираме Същността на Живота в собствените си енергийни полета и след това я излъчваме един към друг.

Включете се в Преживяването на Лайвстрийма 

Изберете Вашето Ниво на Принос

Нашето намерение е да споделим тази мъдрост със света.

За да направим тези преживявания по-достъпни за онези държави и хора, които са финансово затруднени в момента, ние създаваме евтина опция за закупуване на тази програма. Моля, отделете малко време, за да се настроите и да видите нивото, на което бихте искали да подкрепите Старгейт работата!

Цена с Отстъпка

$55

Еднократно Плащане

 • Видео Повторения
 • Mp3 аудио Изтегляния
 • Доживотен Достъп
Присъединете се Онлайн!

Препоръчителна Цена

$77

Еднократно Плащане

 • Видео Повторения
 • Mp3 аудио Изтегляния
 • Доживотен Достъп
Присъединете се Онлайн!

Преминете Нагоре и Отвъд!

$111

Еднократно Плащане

 • Видео Повторения
 • Mp3 аудио Изтегляния
 • Доживотен Достъп
Присъединете се Онлайн!

За тези, които изпитват временни финансови затруднения

Ние сме наясно, че глобалната ситуация създава финансови дисбаланси, които може да затруднят някои да дадат своя принос.

Опцията за еднократно плащане от $33 е за тези, които наистина се нуждаят от отстъпка.  Свържете се с нас на [email protected] ако имате нужда от допълнителна отстъпка, за да може тази поредица да е достъпна за всички.

Концесионна Цена

$33

Еднократно Плащане

 • Видео Повторения
 • Mp3 аудио Изтегляния
 • Доживотен Достъп
Присъединете се Онлайн!

 

 

Фокусът на това Енергийно Обучение за Същността е да ви научи как да генерирате свое собствено свръхмощно енергийно поле на Същността на Живота - по всяко време, просто с намерението.

Тази енергия на Същността на Живота може да се използва, за да активира потенциала за самолечение, самоуспокояване, подмладяване и влизане в състояние на вътрешна цялостност.

Тъй като енергията на Същността се излъчва от вашия Висш Аз, култивирането на тази енергия създава път към Свръхсъзнателни състояния на съществуване.

Когато сте готови, можете да излъчвате тази енергия към другите, за да им помогнете - и да разберете какво се случва!

Запишете се за Енергийното Обучение на Същността!