300

Безплатен Лайвстрийм и Енергийно 
Преживяване

2 Юни от 20:00 часа Българско време
 С превод на Български на Живо!

 

Включете се в Безплатния 

Лайвстрийм!

300

Безплатен Лайвстрийм и Енергийно 
Преживяване

2 Юни 2024 от 20:00 часа Българско време, с превод на живо на Български!Включете се в Безплатния 

Лайвстрийм!

Преживейте този безплатен лайвстрийм!

Алказар говори за изобилието
по много различен начин от повечето други…

Той не говори само за пари, както повечето хора си представят, когато мислят за изобилие.

 

Алказар говори за „изобилие на всички нива“,

което означава изобилие от любов, изобилие от приятелства, свобода на пътуване и т.н. И да, това включва изобилие от финанси.

 

Един от начините да бъдем по-отворени към изобилието е благодарността. Това е било разбирано от Духовната общност от много години. Но сега, науката действително подкрепя тази реалност.

Дълбокото чувство на благодарност може да ви отвори към получаване на всички нива.

 

По време на този Глобален Старгейт Кръг ще чуем напътствията и мъдростта на Алказар за това как да промените живота си и да отворите обятията си за една по-красива реалност.

Както винаги ще има Старгейт енергийно преживяване, споделено онлайн, за да се задълбочим още по-дълбоко в енергията зад думите на Алказар…

Това е месечната среща на нашите Глобални Старгейт Кръгове

Старгейт предлага канализирана информация,
дълбоки медитации и преживявания
за да ви помогне да се развивате на всички нива,
да ви подкрепи, да ви повдигне, така че да можете да се ориентирате в хаоса в света днес, да ви помогне да се свържете с хора с подобно мислене.

Почувствайте потенциала за откриване на близки приятелства, издигнато съзнание
чрез Старгейт медитациите и връзките на сърдечно ниво, ниво на грижа, които са отвъд това, което намирате в по-голямата част от нашия свят днес.

Елате при нас за едно преживяване -
няма нищо за правене, просто се отпускате.
Допуснете възможността, че можете да преминете към начини на преживяване, които дори не сте си представяли. Позволете на вашата лична еволюция да тече с лекота и благодат. Възможно е. Възможно е. Това е просто. Време е.

Преживейте Старгейт Енергиите

Старгейт е междуизмерен портал, който излъчва мощно високовибрационно  енергийно поле...

Позволявайки ви да навлезете в дълбока медитация просто и лесно за няколко мига.

Старгейт е свещена геометрична структура, която закотвя съзнание от по-високо измерение, позволявайки многоизмерни преживявания за тези, които медитират с нея. Във високо вибрационното енергийно поле на Старгейт, участниците имат възможност действително да почувстват и да се свържат с многото просветени водачи и същества, които са поканени да се присъединят към нас. 

На квантово ниво Старгейт работи за повторно активиране на осъзнаването за вашето собствено Квантово Аз, вашето Свръхсъзнание, както и вашето високоизмерно ДНК. Мистериите на вашето по-голямо Аз се пазят във вашето високоизмерно ДНК. То държи ключа към това кой сте вие, кой сте били, вашата част и цел във Вселенската схема и способността ви да общувате директно с Духа.

Старгейт честотите, без никакво усилие от страна на участващите, могат да разтворят ограничаващата Карма и да помогнат за пренастройване на енергетиката, в някои случаи позволявайки физическо ребалансиране, в други случаи, умствено и емоционално облекчение. Това може да създаде спомняне на минали животи и повторно активиране на психически способности.
Старгейт е котва за високоизмерно съзнание.
Той използва силата на свещената геометрия, за да излъчва енергетиката от по-високите сфери и от водачите.
Това е напълно нов начин за развитие на вашето съзнание.
Няма нищо за правене, просто се отпуснете във високовибрационните енергийни полета и позволете на вашето Свръхсъзнание да издигне вашето човешко преживяване.
Тези енергии разтварят навиците и моделите, които вече не ви служат.
Това се случва без усилие, тъй като сте свързани с много по-голямо усещане за себе си, вселенски енергии и вашата собствена вродена мъдрост.
Старгейт излъчва честоти, които са настроени индивидуално за вас.
Този процес винаги се ръководи от вашето собствено Свръхсъзнание или Висш Аз, така че честотите, които получавате, са индивидуализирани, уникално за вас.

За Вашите Водачи

Прагийт Харис

 

Прагийт е Англичанин, международно известен канал, който помага на хората за духовното им израстване в продължение на тридесет години. Със своя водач, Алказар, Прагийт проектира и построява Старгейт, който подпомага групи и индивиди в процеса на разбиране и познаване на Себе си – процеса на пробуждане.
Целият му живот е посветен на разбирането на това как действаме ние като хора, как несъзнателният ум и емоциите ни влияят, и как лесно да излезем от тези модели, които усещаме, че ни ограничават.

Джулиан Конард

 

Джулиан се присъедини към Старгейт Преживяването през 2012 г., след като откри дълбока връзка със Старгейт и водача Алказар, когото тя също канализира.
Под ръководството на Алказар, Джулиан разработи нова форма на енергийно самолечение, известна като „Същността на живота“, която сега преподава на други хора по света.

Вижте какво са споделили хора от цял свят за своите Старгейт преживявания...

Video Poster Image