Да се Подмладим

Подмладяване на тялото на клетъчно ниво

 

ПОДМЛАДЯВАЩАТА ПРОГРАМА НА АЛКАЗАР

Четири седмична Старгейт Уебинар Програма

Записано - март 2017 г

Присъединете се към хиляди хора от цял свят в това, което се оказа удивително трансформираща серия от уебинари!

 

Програмата от Уебинари за Подмладяване е предназначена да подпомогне подмладяването на тялото на клетъчно ниво. Специфичните медитации се фокусират върху енергизирането на теломерите, митохондриите и стволовите клетки. Тези енергии помагат за обръщане на стареенето, повишават енергийните нива и възстановяват баланса в тялото.

 

Въпреки че тази програма се излъчва на живо през Март 2017 г., Старгейт енергиите са Квантови и са винаги достъпни. Все още можете да получавате видеозаписите на всички уебинари и Мр3 файловете от медитациите с възможност за изтегляне, където ще преживеете енергиите, докато медитирате с тях! 

"Както знаете, работата със Старгейт е най-вече свързана с енергийна трасформация. Ние искаме да ви покажем как да приложите това в процеса, който наричаме Подмладяване."

- Алказар, Ръководството на Stargate

Каним ви да се присъедините към нас

Каним ви да чуете какво Алказар има да каже за този Семинар за Подмладяване. За пълния чанелинг на Алказар – кликнете на бутона по-долу...

Какво имаш предвид и какво се опитваш да постигнеш с 'Подмладяване'?

 

Обични мои,  Ние Ви Приветстваме, това е Алказар,

Както знаете, работата със Старгейт е най-вече свързана с енергийна трасформация. Ние искаме да ви покажем как да приложите това в процеса, който наричаме „Подмладяване“.

Ние работим с вас на клетъчно ниво… Ние ще работим на нивата на енергизиране, укрепване на вашите теломери, вашите митохондрии, и ще работим по един уникален начин с вашите стволови клетки.

Сега ние искаме да разберете, че всяко от тези малки неща е съзнателно –те са съзнателни същества и ако вие се обърнете към тях по този начин, те могат да ви отговорят.

Какво имате предвид, и какво се опитвате да постигнете с ‘Помладяването’?  Не е ли просто да накарате тялото си да функционира както е било проектирано да го прави?  И ние сме ви казвали преди, че вашите тела са проектирани да функционират стотици години, но това не се случва в момента на вашата Земя – с няколко изключения..

Затова, фокусът на този етап от Старгейт Подмладяващата програма е да работи енергийно със съзнанието на тези малки същества.  Защото когато вие ги почитате, когато ги признавате, можете да започнете да комуникирате с тях. И в тази комуникация може да бъде постигнат баланс, може да бъде постигнато здраве, укрепване и съживяване на тялото.  Това е Подмладяване

И така, ние няма да ви приканим да правите всякакъв вид упражнения и диетични програми.  Не ще ви приканим да настроите вашата концепция за това какво представлява вашето тяло, и ние ще ви поканим да се отпуснете, да получите енергиите, които ще споделим с вас, и после да се удивлявате на това, което се случва в тялото ви, докато то започва да функционира по един напълно нов начин.

Това е Подмладяване от наша гледна точка.  Искате ли да опитате това?”  ~ Алказар

Да се Подмладим 

Нашето намерение е да споделим тази мъдрост със света. За да направим тези опитности по-достъпни за онези държави и лица, които са финансово затруднени в момента, ние създаваме евтина опция за закупуване на тази програма. Моля, отделете малко време, за да се настроите и да видите нивото, на което бихте искали да подкрепите работата на Старгейт!

$37

Еднократно плащане

  • Получаване на повторното видео
  • Изтегляне mp3 аудио файлове от всяка медитация
  • Онлайн Общност
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

$77

Еднократно плащане

  • Получаване на повторното видео
  • Изтегляне mp3 аудио файлове от всяка медитация
  • Онлайн Общност
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

$147

Еднократно плащане

  • Получаване на повторното видео
  • Изтегляне mp3 аудио файлове от всяка медитация
  • Онлайн Общност
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Това е Подмладяване от наша гледна точка.  Искате ли да опитате това?”