В Пустотата

Отвъд Отвъдното...  Открийте Аза отвъд човешката ви част 

Започнете Вашето Пътуване Сега!

ВИЕ НЕ СТЕ ТУК!

Вие Сте В Пустотата...

"Реалността е просто илюзия, макар и много упорита такава." Алберт Айнщайн

И така, кой сте вие?

 

 

Вие • Сте • Безгранични

  • Науката разбира илюзорната природа на нашата реалност.  Искаме да ви дадем духовно изживяване на Пустотата, мястото, от което произлиза цялото творение.
  • Възможно е да се научите как да създавате своята реалност от Пустотата, като се свържете отново с всичко, което сте знаели, преди да станете човек
Да Пътешестваме Заедно В Пустотата

В Това Пътуване, Вие ще...

Полетите

Отидете отвъд човешкото ви Аз

Пустотата е поле на съзнанието. Всяка клетка в тялото ви е съзнателна. Всяка органела в клетката е съзнателна. Вашето ДНК е съзнателно. И така, кой си ти? 

Преживеете Повдигане на Съзнанието

Старгейт съществува като портал към много реалности, но най-вече, към небитието на Пустотата, на Духа – чисто съзнание, чист потенциал, чиста съзидателност. Целта на тази поредица е да опознаете съзидателните си способности и да ги използвате. 

Отидете По-далеч, По-бързо - Заедно

Хванете вълната към по-високо съзнание, докато стотици и стотици 'Старгейтъри' медитират заедно в Квантовото Поле, давайки ни възможност да отидем отвъд отвъдното - до прага на Пустотата.

Се Вмъкнете в Мрежа от Тишина

Ще има моменти, когато започнем да се свързваме с небитието на Пустотата, където ще се преместим в тишината, и това ще ни позволи поотделно да се вмъкнем в едно изживяване на Пустотата. Тези моменти на безмълвие, на тишина пораждат дълбоко нулиране и обновяване на вашата биология.

Прегърнете Парадокса: Вие сте Отделни и Всички-Сте Едно

Алказар е казвал: „Вие сте просто една пулсация в полето“. Съзнанието създава илюзията за индивидуалност, за да преживеете какво е да бъдете човек в рамките на проектираната реалност на физическата сфера.

Овластите Вашата Система за Поддръжка

В илюзията за измеренията има много, които се превръщат във водачи за нашето човешко преживяване. Те функционират от по-висока вибрация и следователно могат ясно да видят нашите човешки погрешни представи, които водят до ограничено човешко преживяване. Те са готови да ни напътстват... 

Нулиране и Обновяване

Докато съзнанието ви се разтваря в Пустотата, Старгейт повишава честотата във всяка клетка от вашето тяло, позволявайки по-високо функциониране и поддържане, подмладяване, интуиция и подобрен енергиен поток.

Как Работи Тази Поредица

Вашият Дух

Е Вселенско Съзнание, Което Вечно Еволюира

 

Живот след живот, дълбоко във вашата ДНК от по-високи измерения има огромна мъдрост и опит от вечното ви минало... Вашата човешка част може да се докосне до това поле от информация.

Вашето ДНК

Е Преплетено С Духа, Като Ви Закотвя Тук

 

Докато се отваряте, за да получавате ясни послания от Духа, вашето тяло, ум и енергия се подравняват с вашата висша цел и потенциал. Преминаването в Пустотата ще усили това подравняване.

'В Пустотата' е едно изследване  на вашето собствено съзнание

 
Тази поредица е предназначена да ви хване за ръка, така да се каже,
и да ви направлява към преживяване на собствената ви съзидателност,
вашата способност да бъдете водач за самия Себе си. 
 
В „Да Станем Свръхсъзнание“ ви запознахме с квантовото поле. Помогнахме ви да пренесете своята осъзнатост там, отвъд тялото, отвъд физическото. В тези преживявания вие срещнахте различни водачи, срещнахте бъдещите си аз и така нататък, но все пак в известен смисъл това беше част от дуалността. Квантовото поле е много повече. Вие сте застанали на ръба му, образно казано. 
 
Със 'В Пустотата', ние ще се потопим дълбоко в отвъдното. Вашата реалност не е това, което изглежда, ние сме го казвали много пъти, и вашите учени могат да ви обяснят различни аспекти на тази илюзия. Вашето минало съществува в това, което наричате своя памет, и всеки път, когато си спомняте миналото си, припомняте си ситуации от миналото си, вие го променяте малко. Науката разбира това. 
 
Това, което искаме да ви насочим да разберете, е, че вашето минало в известен смисъл не съществува, съществува само Сега. Не става въпрос да отречете всичко, което се е случило. А да се възползвате от всеки аспект от него. И докато се възползвате от дълбокото разбиране на това, което привидно е преминало преди, вие можете с вашата енергетика, с вашата яснота и с вашите емоционални чувстващи енергии, да започнете да създавате едно по-желано преживяване на това, което наричате бъдещето, но което ние бихме нарекли просто преживяването на Сега
 
Вашият момент Сега може да става все по-красив. Вашият момент Сега може да започне да изживява изобилие на всички нива. И така ние ви каним в Пустотата. Каним ви в дълбините и висотите на вашето съзнание. Време е наистина да разкриете своя потенциал. Време е наистина да разберете кой сте Вие.
- Алказар, Водача на Старгейт

Слушайте Поканата на Алказар за 'В Пустотата'

 

1. Старгейт Енергийни Трансмисии

Тези трансмисии са в основата на Старгейт работата. Те издигат вашето лично енергийно поле. Те ви помагат да се настроите към по-високи нива на собственото си съзнание, и ви подкрепят да опознаете това място в себе си.

 

2. Алказар, Водача на Старгейт

Алказар е говорител на група Вселенски Учители. Като използват Старгейт, те дават възможност на участниците да почувстват присъствието на множество водачи от много сфери, всички от които са подравнени да подкрепят човечеството в личното и планетарно възнесение. 

 

3. Влезте В Пустотата

С напътствията на Алказар и с подсиленото енергийно поле, което вече е създадено от Старгейт Общността, вие ще бъдете подпомагани в пътуването до прага - това място, от което можем индивидуално да влезем в пустотата - и да се потопим в това поле на чист потенциал!

 

4. Летете Високо, Всеки Ден!

Получавате всички повторения от оригиналната поредица - всяко излъчване има маркировка за време, тема и описание. Изследвайте с вашето собствено темпо и преживейте едно многостранно осъзнаване на това кой сте наистина.

 

5. Преживявайте Отново и Отново

Алказар настоятелно препоръчва да повторите всяко преживяване поне веднъж, за да достигнете максималния си потенциал. По този начин вие поемате пълна отговорност за собствената си еволюция.

В ПУСТОТАТА

Вашето Пътешествие Започва Сега!

Изберете Вашия принос

 

В Пустотата

еднократно плащане от

$77

Цена с Отстъпка

ЩЕ УЧАСТВАМ!

В Пустотата

еднократно плащане от

$111

Редовна Цена

ДА ПОТЕГЛЯМЕ!

В Пустотата

еднократно плащане от

$333

Подкрепете Старгейт

В ТОВА ЗАЕДНО!

Намерението ни е да споделим тази мъдрост със света.

За да направим тези преживявания достъпни за всички, ние предлагаме тази програма с възможност да изберете колко искате да допринесете.  Независимо от нивото ви на принос, вие пак ще получите същата програма като всички останали. 

Вашият принос дава възможност на екипа на Старгейт да расте и да се развива, споделяйки тези преживявания с повече хора, на повече платформи, на повече езици! 

За тези, които изпитват временни финансови затруднения

Ние сме наясно, че глобалната ситуация създава финансови дисбаланси, които могат да затруднят някои да дадат своя принос.

Опцията с цена от $33 (вдясно) е за онези, които наистина се нуждаят от отстъпка.  Свържете се с нас на [email protected] ако имате нужда от допълнителна отстъпка, тъй като искаме тази поредица да бъде достъпна за всички.

Можем да ви отведем до вратата, до прага и тогава вие трябва да преминете отвъд. Трябва да преминете в Пустотата. Но това не е нещо, което можете да направите с ума си. Това е нещо, което е възможно да се случи, може да се случи, когато сте в отпуснато, медитативно състояние. И така в Пустотата ще има поредица от медитации. В Пустотата ще има още една възможност да се придвижите по-дълбоко в опознаването на Себе си. И така, ние с нетърпение очакваме потенциалите, които всеки от вас притежава, когато се съберем заедно. 

Вие Сте на Прага

Пътешествайте С Нас

В Пустотата