ОБНОВЛЕНИЕ

Глобалното Старгейт Събиране

Предаване на Живо

"Заедно можете да промените вашия свят."

Присъединете се Към Нас за Едно 5-дневно Глобално Старгейт Събиране

Излъчване на живо от Блед, Словения

 

9-13 Септември

Получете Достъп до Излъчването на Живо!

ОБНОВЛЕНИЕ

1


 

Получаване на Шаблона за По-висше Съзнание 

Какво означава това лично за вас

Ние ще внесем една нова енергия, вашите висши Аз вече общуват с тази нова енергетика, която има потенциала да бъде доведена, да се докосне до човечеството, да се свърже с решетките на Земята за първи път.

Тази нова енергетика има потенциала да отвори способностите на вашите високоизмерни възприятия и по-висшето функциониране на вашето тяло.

Вие сте родени с определен шаблон за функциониране на вашето тяло.

Вътре във вас вие имате способността да усещате себе си отвътре навън по нови начини, да удивявате себе си с нови способности за възприятие...

2Глобалното Въздействие

Групово намерение за любов, мир, изобилие.

Вие променяте динамиката на енергията на вашето земно кълбо.

Като се събирате в любов, в почитане на всеки един индивид, за да подкрепите всички да живеят в мир, хармония и изобилие, вие започвате да променяте енергетиката на морфичното поле.

Вашата енергия ще се обедини и ще промени вибрацията на морфичното поле.

 

Слушайте и прочетете цялото послание на Алказар, канализирано от Прагийт

3Личното Въздействие 

От разпадане към хаос, и от хаос към подновяване.

Пренастройване на вашите идеи, вашата физичност, вашите преживявания в света към една по-висока перспектива, която ви очаква.

Всеки един от вас притежава важна енергетика, с която да допринесе.

Хиляди хора по вашия свят, всички събрани заедно, това е едно могъщо въздействие.

Това са съдбоносно важни времена, вие го виждате във вашия свят. Каним ви да бъдете Агент на промяната. Каним ви да поемете отговорност за вашата роля в създаването на новото ви Аз, и по този начин да създадете нови общества по вашия свят.

Каним ви да станете част от създаването на един красив нов свят.

Слушайте и прочетете цялото послание на Алказар, канализирано от Джулиан

4Ние подготвяме това в продължение на 33 години.

Ние се подготвяме за това не просто от няколко седмици или месеци, а от момента, в който Алказар се представи на човечеството преди повече от 30 ваши години. Разберете, работата на Старгейт и енергетиката на всички онези, които се обединяват, за да създадат тази глобална енергия; разберете, че това е подготвяно за тези моменти точно сега.

Тези моменти, в които старият ви начин на живот се превръща в хаос, от хаос в разпадане, и от разпадане в подновяване ."

 

 - Алказар

Запишете се за Излъчването на Живо Тук!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ЖИВО

ОБНОВЛЕНИЕ: Старгейт Събирането в Словения 2022

Моля, допринесете на нивото, на което можете да подкрепите тази работа! 
Цената на излъчването на живо включва симултанен превод на Български език

Излъчване на Живо на Глобалното Събиране

$33

Цена с Отстъпка

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Излъчване на Живо на Глобалното Събиране

$77

Редовна Цена

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Излъчване на Живо на Глобалното Събиране

$111

Подкрепете Тази Работа

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Защо Има Различни Цени?

Нашето намерение е да споделим тази мъдрост със света. За да направим тези преживявания по-достъпни за онези държави и лица, които са финансово затруднени в момента, ние създаваме евтина опция за закупуване на тази програма.

Вашият принос дава възможност на Старгейт екипа да расте и да се развива, споделяйки тези преживявания с повече хора, на повече платформи, на повече езици! 


 

За хора с временни финансови затруднения

Ние сме наясно, че глобалната ситуация създава финансови дисбаланси, които може да затруднят някои да дадат своя принос.

Опцията за цена от $11 (вдясно) е за тези, които наистина се нуждаят от отстъпка. 

Излъчване на Живо на Глобалното Събиране

$11

Цена с Отстъпка

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА
Хиляди хора по целия свят са преживели бърза лична трансформация със Старгейт – ще се присъедините ли към тях?

Усещам една нова базова линия на енергия, радост, блаженство, доверие, празнуване. Това наистина сякаш е началото на един нов живот.


-Анели

Имах години на недостиг и безпокойство, които просто се разтвориха в спокойствие и знанието, че всичко е наред... Свързвам се с квантовото поле, без да трябва да възнамеря да го правя. Просто е така.


-Линда

Лекотата и потокът, радостта и чудото на Живота се увеличават. Мистерията и магията, вълнението и общото чувство за отвъд отвъдното е живо във вените ми. Уау.


-Кристин

За Старгейт Преживяването


Старгейт е на разположение за онези, които се стремят да опознаят себе си


 

 

Старгейт е свещена геометрична структура, която закотвя едно високоизмерно съзнание, позволявайки многоизмерни преживявания за тези, които медитират с нея.

Във високовибрационното енергийно поле на Старгейт, участниците имат възможност действително да почувстват и да се свържат с многото просветлени водачи и същества, които са поканени да се присъединят към нас.

На Квантово ниво Старгейт работи, за да активира повторно осъзнаването на вашето собствено Квантово Аз, вашето Свръхсъзнание, както и вашето високоизмерно ДНК. Мистериите на вашето по-голямо Аз се пазят във вашето високоизмерно ДНК. То държи ключа за това кой сте вие, кой сте били, вашата роля и предназначение във Вселенската схема и способността ви да общувате директно с Духа.

Честотите на Старгейт, без никакво усилие от страна на участващите, могат да разтворят ограничаващата Карма и да помогнат за преподравняване на енергетиката, в някои случаи позволявайки физическо ребалансиране, в други случаи, умствено и емоционално облекчение. Той може да създаде припомняне на минали животи и повторно активиране на екстрасензорни способности.

Кой Води Това Преживяване?

Джулиан и Прагийт от Старгейт Преживяването са международно известни чанелъри, които работят със своя водач Алказар и Старгейт, за да напътстват канализирани енергийни преживявания, които позволяват на участниците да навлязат в медитативни, разширени състояния на съзнанието без усилия.

Какво Можете да Очаквате?

В това събитие на живо, вие ще бъдете поканени във високовибрационните енергийни полета на Старгейт, където в действителност ще почувствате:

  • Вашата осъзнатост да се разширява в Квантовото Поле, където фината енергия става осезаема
  • Вашите водачи, Възнесени Учители и Звездни Семейства, довеждат своята енергия към вас, магнетизирайки ви към една по-висока честота
  • Вашето тяло се преподравнява, докато всяка клетка вибрира с Квантовото Поле
  • Вашата интуиция и възприемане на високоизмерни умения и способности се активират

Просто като участвате и зададете намерение за получаване, тези трансмисии повишават вашата вибрационна честота, свързват ви с по-висше съзнание.

Очаквайте неочакваното, и бъдете готови да имате директно Духовно преживяване, което може без усилие да преобрази живота ви и да повдигне цялостната ви вибрация!

Поемете отговорност за вашата собствена еволюция

 


 

Изберете да станете част от създаването на един красив нов свят.

 

Регистрирайте се за излъчването на живо сега!