Пътешествието на Звездните Семена

Едно Неповторимо Онлайн Преживяване с Крион и Алказар

Присъединете се към нас за Пътешествието на Звездните Семена!

Присъединете се към нас за Пътешествието на Звездните Семена! 

Video Poster Image

Това е рядка възможност, при която мъдростта на Духа ще тече чрез Крион и Алказар, споделяйки не само дълбоко разбиране и перспектива върху дъгата на човешкото съществуване, но също и енергийна подкрепа чрез Старгейт медитации, които ще зареждат с енергия всеки човек и колективно ще излъчват енергии на една нова, по-висша реалност в морфичното поле на човечеството.

 

 

Предварително записано Излъчване на Живо

Сряда, 3-ти Юни, три 90-минутни сесии

"Когато една система е далеч от равновесие, малките острови на кохерентност в море от хаос имат способността да издигнат цялата система до по-висок ред." - Иля Пригожин

 

"Сега е моментът, прозорец с чудесна възможност за вас да проектирате една по-висша реалност. Време да се съберете като Един и да проектирате бъдеще, където любовта, почитта и изобилието са ключови характеристики в живота на всеки." - Алказар

Откъде сме дошли

Всички вие сте вечни Същества - в пътешествие на изследване и еволюция.

Вие сте дошли от звездите, пристигайки тук преди хилядолетия ... Просветлени Същества, идващи да изпитат дуалността в 3D реалност тук, на Земята.

Съзнанието ви потъна в по-ниските честоти, които сега наричате тъмните векове, а в по-скорошни животи вие колективно решихте да издигнете съзнанието си отново.

Къде сме сега

С повишаването на осъзнатостта, манипулацията и контрола, които са били скрити „под повърхността“, сега се разкриват.


Човечеството е в критична точка. Никога не сте били в глобална ситуация като тази преди.


Съзнанието изисква промяна - край на старите начини за просто оцеляване. Това спиране в световен мащаб е възможност за търсене и създаване на нов потенциал.

Накъде отиваме

От тези с по-голяма осъзнатост зависи да внесат фокусирано намерение към новата реалност, която може да бъде създадена тук, на Земята.


Крион и Алказар ще разкрият по-висока перспектива за възможностите на нашето ново бъдеще - и значимостта на всеки един от нас за създаването на по-висша реалност тук, на Земята.


Време е да си представим бъдеще, в което всеки човек е обгрижен, почитан и уважаван. В което границите между хората и държавите се разтварят, където изобилието се споделя и творчеството изобилства!

Плодородна почва за нови иновации 

„Това, което се възприема като хаос, е плодородна почва за нови иновации. Лични, обществени и глобални. Каним ви да участвате в едно напълно ново ниво на разбиране. И от там да създадете вашата нова реалност.


Иновациите могат да означават разкриване на вече налични технологии, които да ги доведат по начин, по който те могат да бъдат споделени, защото сега е моментът. Споделяне, което досега не е било възможно поради различни механизми за контрол. "- Алказар

 Присъединете се към нас за Пътешествието на Звездните Семена! 

 Предварително записано Излъчване на Живо

Сряда, 3-ти Юни, три 90-минутни сесии

Нашето намерение е да споделим тази мъдрост със света. За да направим тези преживявания по-достъпни за онези страни и лица, които са финансово предизвикани в момента, ние създаваме евтин вариант за закупуване на тази програма. Моля, отделете малко време, за да се настроите и да прецените нивото, на което искате да подкрепите работата както на Крион, така и на Старгейт!

$33

Еднократно плащане

  • Видео Повторения
  • Аудио mp3 серии
Регистрирайте се тук!

$11

Еднократно плащане

  • Видео Повторения
  • Аудио mp3 серии
Регистрирайте се тук!

Представено от

Лий Каръл Ph.D., Оригиналният Канал на Крион

Лий е признат в световен мащаб като оригиналният канал за Крион, и е удостоен през годините със седем покани от Организацията на Обединените Нации да канализира Крион в сградата на ООН в Ню Йорк. Семинарите на Крион се представят в САЩ и Канада, Западна Европа, Израел, Русия, България, Полша, балтийските държави и голяма част от Южна Америка. През 2015 и 2016 г. престижното списание WATKINS „Ум, Тяло, Дух“ от Обединеното кралство, посочи Лий Каръл като един от „100-те най-влиятелни духовно живи хора“. Повече за Лий Каръл и работата на Крион можете да намерите ТУК. 

Прагийт и Джулиън, Старгейт Преживяването

Прагийт е англичанин, международно известен канал, който подпомага хората в духовното им израстване в продължение на тридесет години. Със своя водач Алказар, Прагийт проектира и построява Старгейт, който подпомага групи и индивиди в процеса на разбиране и познаване на Себе си - процесът на пробуждането. Целият му живот е посветен на разбирането на това как ние като хора оперираме, как несъзнателният ум и емоциите ни влияят и как да се измъкнем с лекота от онези модели, които чувстваме, че ни ограничават.

Джулиън се присъединява към Старгейт Преживяването през 2012 г., след като открива дълбока връзка със Старгейт и водача Алказар, когото тя също канализира. Първоначално възнамерявайки да изучава алтернативна медицина, Джулиън сега е посветена на стремежа към лична трансформация и бързо самолечение чрез високо-вибрационните честоти на Старгейт Преживяването. Под ръководството на Алказар, Джулиън разработи нова форма на енергетично самолечение, известно като Същността на Живота, което сега тя преподава на други хора по света.

За Старгейт Преживяването

Красотата на Старгейт е, че той създава много силна, но много нежна енергетика - множество нива на енергия, които са пригодени за вас индивидуално.

И тази настройка - тази вибрация - ви подкрепя в разтварянето на стари ограничения, които вече не ви служат. И това ви помага да започнете да получавате достъп до онова, което наричаме вашето Свръхсъзнание - истинското ви Аз- великолепието, което имате вътре във вас.

Старгейт е тук, за да ви помогне в откриването на истинското ви Аз.

Това не е усилена работа, а е просто да се отпуснете в доброжелателни, подкрепящи енергии, свързващи ви с много водачи и многомерни реалности, които са на разположение да ви помогнат ... За да ви издигнат ... Да започнат да ви показват необятността на това съществуване, далеч отвъд това, което сте преживявали досега.

Джонатан, Англия

"Мисля, че Старгейт промени нещо, тъй като сега съм с по-висока вибрация. Определено намирам всекидневните неща да протичат МНОГО много по-лесно и имам все повече работа. Нещо, което създаваше проблеми в живота ми, сега си отиде. Любопитното е, че си възвърнах самочувствието! "

Жанет, САЩ

"Изпитах разширяваща връзка с Квантовото Поле, по-дълбоко разбиране на предназначението ми и моята ценност за еволюцията на съзнанието, и едно дълбоко чувство на вътрешна радост. Удивително!"

Еспаво Вики, Австралия 

"Много благодарности за това, което сте. Откакто попаднах на Старгейт работата, имам дълбока промяна в моето здраве и енергия."

"Време е да усетите подкрепата, да почувствате надежда и радост за бъдещето, както своето, така и това на човечеството."

 

Регистрирайте се тук!