Свръхсъзнателното Вътрешно дете

Вашият портал към Разширена реалност

Каним ви да се присъедините към нас за това 4-седмично преживяване!

 

Запознайте се с вашето Вътрешно дете и открийте как той/тя може да бъде вашият вътрешен водач, лечител, създател и вашият вход към Разширената Реалност.  

 

Присъединете се към нас за това Вътрешно изследване!

"Има много видове работа с Вътрешното дете, и все пак нищо не може да се сравни със Старгейт работата с Вътрешното дете, която действа в Квантовото поле.

И така ви каним да се присъедините към нас в това вътрешно изследване. Нашата техника е показала, че помага на хиляди хора да станат по-свободни, по-креативни, по-изобилни в живота си."

- Алказар, Водача на Старгейт

 Чуйте какво има да каже Алказар за Свръхсъзнателното Вътрешно дете...

Кликнете Play по-долу, за да започнете да слушате!

Четири-седмична поредица

Новите Дълбочини и Висини на Старгейт работата с Вътрешното дете

 

Алказар ще сподели едно по-задълбочено разбиране за Свръхсъзнателното Вътрешно дете.  

Всеки уикенд, водените медитации ще изграждат енергийни полета, за да позволят на преподаването да надхвърли ума в едно дълбоко трансформационно преживяване.  

Всяка неделя Алказар ще работи с Вътрешното дете на доброволци, създавайки енергиен шаблон, който вие също можете да интегрирате, докато той описва и демонстрира простотата на задълбочаване на връзката с вашето Вътрешно дете.

 

"Области, които дори не сте подозирали, могат да се отворят за вас, ако решите да навлезете дълбоко във връзката с вашето Вътрешно дете."

-Алказар

Вътрешният Водач

 

Вътрешният Лечител

"Работата с Вътрешното дете не е нещо, което правите веднъж и след това поставяте отметка в квадратчето, казвайки, че сте направили това. Работата с Вътрешното дете е свързана с установяване на любяща връзка с вашето по-младо Аз. Ние наричаме вашето Вътрешно дете вашият Вътрешен водач. Защото вашето Вътрешно дете е много осъзнато за борбите, през които сте преминали в по-ранния си живот, и вашето Вътрешно дете ще ви покаже кой е най-подходящият проблем, с който да работите всеки път, когато се свържете с него или нея.

Много от вас са участвали в тази работа с нас в миналото, но в тази поредица ще ви запознаем с далеч по-дълбок аспект на вашето Вътрешно дете, и това е аспектът на Вътрешното дете, което е свързано със своето Свръхсъзнание. На такава млада възраст връзката е много силна, далеч по-силна, отколкото повечето от вас поддържат като възрастни. И така, мъдростта на вашето Свръхсъзнание може да дойде чрез Вътрешното дете и докато продължавате да работите с него или нея, вие ще откриете, че Вътрешното дете започва да помага на вас, възрастния, в разбирането.

И така, вашето Вътрешно дете ще ви води стъпка по стъпка, проблем след проблем, създавайки повече свобода в живота ви, повече разбиране и много скоро връзката с вас и малкото дете ще стане толкова осезаема, че ще забележите как Вътрешното дете общува с вас, докато се занимавате с ежедневието си. И така, това е мястото, откъдето ще започнем."

 

 

 

"Вашето Вътрешно дете е също и вашият Вътрешен лечител. Те знаят какво са преживели. Знаят какво трябва да се разреши. Знаят какво е било болезнено емоционално, физически, умствено за тях в миналото. И така, когато работим с Вътрешното дете, използвайки Старгейт енергиите, вие, възрастният, не решавате върху коя област да се съсредоточите, вашето Вътрешно дете довежда тази област до вас.

Вътрешното дете идва при вас на подходящата възраст, когато определена ситуация е причинила затруднения, и в крайна сметка изключване, ограничение, подсъзнателна програма. Вътрешното ви дете ще ви отведе стъпка по стъпка. Проблемът, който е най-важен, ще дойде най-напред и след това то ще ви отведе до следващия, и следващия и т.н.

Магията на този конкретен курс за Вътрешното дете е, че ще ви запознаем със Свръхсъзнателния аспект на вашето Вътрешно дете, и този Свръхсъзнателен аспект е този, който ръководи процеса. С всяко разбиране и освобождаване има изцеление на някакво ниво, било то физическо, което може да се случи, умствено, емоционално и дори духовно изцеление.

Какво е изцеление? Изцелението просто позволява на енергиите да текат по начина, по който те искат да текат, вместо да бъдат ограничавани, или отклонявани, или просто прекъснати. Има много енергии във вас, които са на разположение, но са прекъснати или силно ограничени в момента. Така че позволете на вашия Вътрешен лечител, на вашето Вътрешно дете, да ви помага в живота ви на възрастен. Като ставате по-жизнени, по-енергични, по-креативни, по-радостни, по-любящи, и ние можем да продължим дълго с тези описания. Позволете на вашето Вътрешно дете да създаде изцеление за възрастния."

Вътрешният Създател

 

Вътрешният Портал

 

"В тази програма ще ви запознаем с Вътрешния създател, и тук ще навлезем в магията; където се придвижваме, навлизаме по-дълбоко в разбирането на Свръхсъзнателния аспект на вашето Вътрешно дете. За вашият Свръхсъзнателен Аз, поемайки ролята на Вътрешното дете е било в действителност да се грижи за детето, докато се придвижвате през ранните си години. Човешкият аспект преживява трудни ситуации и вашият Свръхсъзнателен аспект на Вътрешното дете казва: „оставете тази трудна ситуация настрана, вие не сте, вие нямате способността да се справите с това в момента. Ще се справяте с него по-късно в живота“.

Разберете, че Свръхсъзнателният аспект на детето е напълно осъзнат, напълно свързан с Духа, разбира напълно човешкия процес и така води мъничето през предизвикателствата на живота, казвайки отново и отново, ,вие не сте в състояние да се справите правилно сега с тази ситуация, оставете я настрана'. И така, какво означава това на физическо човешко ниво, да я оставим настрана? Това означава да подтиснете в подсъзнанието си програма, която казва ,избягвайте това, докато сте готови да се справите с него'. И така, вашето подсъзнание има много програми, които ви защитават, помагайки ви да избягвате да задействате определени ситуации в живота си, докато имате способността, знанията и мъдростта да се справите с тях.

Вашето Свръхсъзнание е водело вашето Вътрешно дете; защитавало е, по някакъв начин, вашето Вътрешно дете от житейски ситуации, с които тя или той не могат да се справят. Но сега, Обични, сега е моментът да се върнете. Сега е моментът да позволите на вашето Свръхсъзнателно Вътрешно дете да ви покаже тези проблеми, тези ситуации, и като прави това, настъпва изцеление.

Това е процесът, защото когато започнете да решавате тези проблеми, повече жизнена сила преминава през вас и изцелението се случва на всички нива, и започва да ви свързва все повече и повече с Потока във вашия зрял живот. Все повече и повече Поток от вашето Свръхсъзнание. Това е, когато животът започва да става вълнуващ."

"И така сега, Обични, вие започвате да осъзнавате, че вашето Вътрешно дете е всъщност един прекрасен водач за вашия възрастен. Тъй като сте работили с Вътрешното си дете в продължение на много еволюционни стъпки в собствения си живот, ще откриете, че напътствията, които идват от Вътрешното дете стават по-ясни, по-мощни, по-подкрепящи.

Защото, когато започнете да освобождавате ограниченията от миналото, вашата енергия започва да вибрира на съвсем ново ниво. Започвате да имате достъп до способности, които може би дори не сте си представяли. Защото вие започвате да се свързвате с мъдростта, която носите от минали животи. Започвате да позволявате на вътрешните сетива да действат, и ще откриете, че вашето Вътрешно дете вече знае тези неща. Вътрешното ви дете ще ви показва как да получите достъп до магията, великолепието на този, който наистина сте.

Вие преживявате толкова малка част от живота, толкова малка част от реалността. Как би било, ако можехте да видите водачите, които са на разположение за вас? Как би било, ако можехте просто да разговаряте с тях по начин, по който разговаряте с приятел? Как би било за вас, ако си спомните, че сте били лечител в минали животи и тези енергии се завърнат? Вътрешното ви дете може да ви покаже тези неща, може да започне да ви помага. Вашето вътрешно дете става вътрешния учител.

Вашето Вътрешно дете е врата към необятността на този, който можете да станете. Необходимо е доверие. Малкото дете трябва да ви се довери. Мъничето трябва да почувства вашата любов, вашата грижа, вашето състрадание, вашето разбиране. И това ще позволи на човешкия аспект на вашето Вътрешно дете да създаде, по невероятни начини, Свръхсъзнателния аспект на вашето Вътрешно дете, този Вътрешен водач. Това е врата към познаването на Аза на много, много нива. Области, които дори не сте си помисляли, че могат да се отворят за вас, ако изберете да навлезете дълбоко във връзката с вашето Вътрешно дете.

Това е покана. Това е Алказар, Старгейт, Духът, който ви казва: „Готови ли сте да преминете през тази врата и да откриете едно ново Аз?"

Присъединете се към нас за Вътрешно изследване!

Нашето намерение е да споделим тази мъдрост със света. За да направим тези опитности по-достъпни за онези държави и лица, които са финансово затруднени в момента, ние създаваме евтина опция за закупуване на тази програма. Моля, отделете малко време, за да се настроите и да видите нивото, на което бихте искали да подкрепите работата на Старгейт!

Цена за тази 4-седмична поредица

$55

Еднократно плащане

  • Видео повторения
  • Аудио на всяка медитация и чанелинг
  • Онлайн Общност
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Цена за тази 4-седмична поредица

$111

Еднократно плащане

  • Видео повторения
  • Аудио на всяка медитация и чанелинг
  • Онлайн Общност
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Цена за тази 4-седмична поредица

$222

Еднократно плащане

  • Видео повторения
  • Аудио на всяка медитация и чанелинг
  • Онлайн Общност
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Какво са споделили хората за своите преживявания при Старгейт работата с Вътрешното Дете

Errol

Случайно открих уебинара за Вътрешното дете...

Беше невероятно! Опитвал съм се да намеря Вътрешното си дете и преди, но винаги се чувствам малко измислено и принудено, ако трябва да бъда честен и резултатите в крайна сметка не са много убедителни... Това беше неземно!!

Linda

Аз съм правила работата с Вътрешното дете от психологическа гледна точка, но не по този начин.

Успях да осъществя достъп много пъти на различни възрасти, когато моето Вътрешно дете се почувства недостойно за вниманието, което заслужава... Аз я държах здраво, чух я, утеших я и я уверих, че тя е толкова достойна за любов и внимание.

Solvey

Благодаря ви много за тази прекрасна програма.

Опитвал съм се да работя върху Вътрешното си дете с различни терапии и с различни подходи, но никога не усетих връзката и силата, която изпитах с тази..Напълно свързан с Вътрешното ми дете, висшето Аз и моите водачи.

„Встъпете през портала към едно съвсем ново ниво на преживяването да бъдеш човек.“

Алказар