Към 13-тото

Аудиокомплект от Семинар

 

Аудиозаписи от Старгейт Семинар от Юни 2022 г

Прочетете повече

Какво се случи в този уъркшоп?

  • Свързахме се с нашите Водачи, включително Звездните Семейства, Телосианците и Галактическата Команда.
  • Около енергийните тела на участниците беше създадено тороидално енергийно поле, което усилва енергетиката.
  • Донесохме едно мощно преживяване, в което да познаете себе си и усилите вашето собствено вътрешно присъствие, осъзнатост и съзнание.
  • Мощно енергийно поле беше зададено през целия този ден, докато водачите създаваха импулса, за да отведат най-голямата група хора досега в 13-тото измерение.
Получете Достъп до Преживяването на Тези Енергии Сега!
Към 13-тото
За Това Преживяване - Поканата на Алказар
1:27
 

            

 

 

Лична покана от Алказар:

"Преживейте енергетиката от Земята, от Гая, чрез Телосианците и енергиите от галактиката, от Вселената, от Галактическата Команда, които са сбор от всички тези Звездни Семейства, обединени, за да работят с човечеството... 

Тази обединена енергия от Земята и звездите ще създаде тороидална енергетика около вашето собствено енергийно тяло, усилвайки вашата собствена енергетика, създавайки за вас мощно преживяване на себепознаване и усилвайки вашето собствено вътрешно присъствие, осъзнатост, съзнание. 

Това ще бъде силно, мощно, лесно, енергийно. И хубавото при Старгейт е, че не става дума за правене. Става въпрос за отпускане в едно много осезаемо, много мощно енергийно поле."

            

 

            

 

            

 

  

Какво има вътре в Аудиокомплекта?

🎧 Сесия 1: Настройване на Полето

Различни Водачи са поканени с цел да благословят намерението ни да преминем към по-висша версия на себе си.

🎧 Сесия 2: Енергизиране на Вашата Човешка Част

Получавате нежни енергии от Галактическата Команда, която ви канят да пуснете миналото и да се завърнете към хармонията.

🎧 Сесия 3: Очакване на Неочакваното

Получавате помощ при създаването на тороидално енергийно поле. Позволете на вашето физическо, емоционално и духовно тяло да вибрират.

🎧 Сесия 4: В 13-тото Измерение!

Водачите са извикани отново, за да поддържат подкрепящо енергийно поле и да отведат групата в 13-тото измерение.

  

Ето какво ще получите:

            

 

Преживявания на Старгейт Медитации

Чанелинги от Алказар

Сесия с Въпроси и Отговори

            

 

 

Защо Различни Цени?

 

Старгейт е тук, за да промени света - чрез ВАШЕТО пробуждане.

За да направим тези преживявания достъпни за всички, ние ви каним да изберете колко искате да допринесете. Независимо от вашето ниво на принос, вие все още ще получавате същата програма като всички останали. 

Вашият принос дава възможност на екипа на Старгейт да расте и да се развива, споделяйки тези преживявания с повече хора на повече езици! 

 

 

 

 

 

Цена с Отстъпка

$11

Еднократно Плащане за Доживотен Достъп

Достъп до Аудиозаписите

Редовна Цена

$33

Еднократно Плащане за Доживотен Достъп

Достъп до Аудиозаписите

Подкрепете Старгейт

$55

Еднократно Плащане за Доживотен Достъп

Достъп до Аудиозаписите

За Вашите Домакини

Прагийт е Англичанин, международно известен канал, който помага на хората в духовното им израстване в продължение на тридесет години. Със своя водач, Алказар, Прагийт проектира и построи Старгейт, който подпомага групи и индивиди в процеса на разбиране и познаване на себе си – процеса на пробуждане. Целият му живот е посветен на разбирането на това как ние като хора оперираме, как подсъзнателният ум и емоциите ни влияят и как да излезем лесно от онези модели, които чувстваме, че ни ограничават.

 

Джулиан се присъедини към Старгейт Преживяването през 2012 г., след като откри дълбока връзка със Старгейт и водача Алказар, когото тя също канализира. Първоначално възнамерявайки да изучава алтернативна медицина, Джулиан сега се е посветила на стремежа към лична трансформация и бързо самолечение чрез високовибрационните честоти на Старгейт Преживяването. Под ръководството на Алказар, Джулиан е разработила нова форма на енергийно самолечение, известна като „Същността на Живота“, която сега тя преподава на други хора по света.

"Вие сте готови като общество да предявите Себе си.

Опознайте себе си, и бъдете свободни."

 

Алказар