Глобални Старгейт Фасилитатори

Добре дошли на страницата на Българските Старгейт Фасилитатори! 

Тези Старгейт Фасилитатори са признати и обучени от The Stargate Experience.

Силно препоръчваме да посещавате само събития на Старгейт, които се ръководят от тези официално признати Старгейт Фасилитатори.

Лидия Тошева

За първи път чух за Старгеит през 2012г. Старгейт докосна душата ми! През мен работи цялото Творение и моят начин на работа съвпада със Старгейт!
През 2013 се срешнах със Старгеит, Прагийт и Джулиан в България! След като преминах обучението за фасилитатори през 2015,  включих Старгейт в моята ежедневна работа с хората. Безкрайно съм благодарна на целият висш свят, че създадоха онези вълшебни ситуаций които ме заведоха при Старгейт, при моето семейство!

Можете да се свържете с мен на:
Email: [email protected] 

Placeholder Image
Placeholder Image

Мая Сидерова 

Срещнах се със Старгейт през 2013 г. в България. След няколко години, когато Прагийт и Джулиан отново бяха в България, преминах  първите два семинара за Старгейт Фасилитатор. Практикувам ежедневно медитации от 2016 г., след курса Да Се Подмладим/Growing Young.
Водя Старгейт Медитации на други хора, като част от практиката ми е с енергийна психология.
Можете да се свържете с мен на:

[email protected] 

Facebook: https://www.facebook.com/mayasidero/   Cell. +359888958665

Маргарита Георгиева

От 2015 година съм Старгейт Фасилитатор и правя представяния и медитации в различни градове на България.
Аз съм Емпат и контактьор, и от 20 години провеждам лични срещи с различни хора в България и в чужбина. Изучавала съм Мер Ка Ба и Навлизане в Свещеното пространство на Сърцето с Друнвало Мелхиседек, Сертифициран Шамбала учител и Мастер Лечител.
За мен Старгейт е Висшият Университет на Душите, инкарнирани в тяло тук на Земята. И съм безкрайно благодарна за това, че мога да разпространявам това знание, в което открих своето призвание и мисия!
Можете да се свържете с мен на:

Email: [email protected] Cell: +359889487311

Placeholder Image
Powered by Kajabi