За Stargate Experience

 
Старгейт е междуизмерен портал, поверен на и създаден от Прагийт през 1989.

Това е съзнателна геометрична форма, съдържаща няколко слоя свещена геометрия, която създава едно силно, многоизмерно енергийно поле. Това доброжелателно енергийно поле работи по един много уникален начин. Всеки човек в присъствието на Старгейт е разпознат и подпомаган по най-подходящия начин за него в момента.

Това може да включва изцеление и баланс за физическото тяло; яснота на разбирането и значимо прозрение за психическото тяло; и едно дълбоко отпускане и отстраняване на стреса за емоционалното тяло. Личната карма може да бъде премахната, психичните и лечебни способности могат да бъдат активирани, а някой минал живот може да бъде отключен.

Много хора преживяват свързване със своите водачи по много осезаем начин, често за пръв път, като ги усещат, чуват или виждат. Това, което е изумително за повечето участници, е, че тези промени могат да се появят просто като пребивавате в енергийното поле на Старгейт.

Няма нищо за 'правене'. Всички тези промени се случват по време на водените медитации чрез повишаване на вибрационната честота на индивида. Спящите части от многоизмерните ДНК нишки са стимулирани да се пробудят, което води до по-голямо осъзнаване и едно растящо духовно присъствие в Аза.

Прагийт и Джулиан


 

Прагийт

Прагийт е Англичанин, международно известен канал, който подпомага хората в духовното им израстване вече тридесет години. С неговия водач Алказар, Прагийт проектира и изгражда Старгейт структурата, която подпомага групи и индивиди в процеса на разбиране и познаване на Себе си - процеса на Пробуждането. Целият му живот е посветен на разбирането как ние като хора оперираме, как ни влияят несъзнателният ум и емоциите, и как лесно да излезем от моделите, които усещаме, че ни ограничават.

Джулиан

Джулиан Конърд се присъединява към "The Stargate Experience" през 2012 г., след като открива дълбока връзка със Старгейт и с водача Алказар, когото тя също канализира. Първоначално възнамерявайки да изучава алтернативна медицина, Джулиан сега е посветена на преследването на личната трансформация и бързото самолечение чрез високовибрационните честоти на The Stargate Experience. С напътствията  на Алказар, Джулиан разработи една нова форма на енергийно самолечение, известно като "Същността на живота", което сега тя преподава на други хора по света.

Кой е Алказар?


 

"Често ни питат: ‘Кой е този Алказар?’, така че ще кажем няколко думи за това. Алказар е групово съзнание. Това е сбор от онова, което наричаме Вселенски Учители. Тези Вселенски Учители обединяват енергиите си като едно цяло и този говорител, Алказар, комуникира с човечеството. Всичко, което тази група Алказар желае, е да комуникира и да откликва на вас индивидуално, и като цяло.

Ние сме отделни от енергиите на съзнанието на Старгейт, и сме в едно с него също. Това е нещо, което умът ви не може напълно да разбере, но вие навярно можете да почувствате истината в това. И така, ние работим със съзнанието на Старгейт, нека го кажем така.

Тогава идва въпросът: „Какво или кой е Вселенски Учител?“ Обични, ако отговорим на това, ще има друг въпрос. Вместо да ви даваме информация за ума, ние ви каним да почувствате нашата енергия, да почувствате нашето присъствие, да чуете нашите напътствия и да решите сами: „Има ли нещо, което резонира с мен? Усещам ли, че е правилно за мен? ’Ако усещате, че е правилно, прекрасно, следвайте нашите напътствия. Ако не ви се струва правилно, чудесно, отминете и продължете напред, и намерете това, което е подходящо за вас. Защото, Обични, крайната цел на всеки един е да се завърнете към Единството, да познаете Себе си, и да бъдете свободни.

За тези, които резонират с Алказар и Старгейт работата, която представихме, ние ви приветстваме. Каним ви да се отпуснете и да пуснете контрола, просто да наблюдавате, да усещате с голямо осъзнаване и присъствие, тъй като по този начин можем да ви напътстваме към познаването на вашето Аз.

Ние сме Алказар и ние ви приветстваме. Ние сме Алказар и ние ви представяме вашето Аз."  - Алказар

Защо да преживеете Старгейт?

 

"Обични Мои, не е случайно, че бяхте привлечени към тези страници, към тази информация, вие бяхте напътствани до тук. Сега, зависи от вас. Сега от вас зависи да решите за себе си, ‘Дали Старгейт е нещо, от което мога да имам полза?’ И така, нека ви кажем няколко думи за това.

Както ви казахме, вие бяхте привлечени да тук. Старгейт е тук за да помогне на развитите духовно същества, и на тези, които използват своята интелигентност да погледнат към своя живот и да осъзнаят, че е необходима промяна, че е възможно повече, че Аз съм нещо по-голямо от това, което живея.

Старгейт е тук за да подкрепи вашата лична еволюция. Има множество начини, по които Старгейт може да ви помогне. На първо място, ви позволява да почувствате на по-дълбоко ниво фините енергии, присъствието на вашите водачи, позволява ви да общувате с тях, позволява ви да се разширите до осъзнаване на многоизмерните реалности на Съществуването.

На много по-основно ниво той може да ви помогне да премахнете навиците и ограниченията, които имате в живота си и които постоянно ви пречат. Навиците, които вече не искате да имате, но откривате, че повтаряте отново и отново. Старгейт и техниките, които се използват с него, могат да ви помогнат да откриете основната причина за трудностите, основната причина за болестите, може би, в живота ви. И след като откриете основната причина, когато вибрирате в енергията на любовта и разбирането, главната причина, ключът към проблема може да бъде разтворен, и с неговото разтваряне вашият живот трайно се е променил.

Толкова много техники, толкова много различни начини за достъп до уменията и способностите, които са спящи вътре във вас. Готови ли сте да откриете кой сте? Защото Старгейт има задачата да ви запознае с по-голямото ваше Аз."  - Алказар