Безплатни Курсове

 

Станете Свръхсъзнание

Присъединете се към нас за 7 дни безплатни излъчвания

Да Станем Свръхсъзнание е текуща поредица от ежедневни излъчвания с енергийни медитации. Влезте в трансформиращото енергийно поле, което вече е създадено от хиляди хора в продължение на много месеци. Пренесете се от този импулс към нови висоти, нови разбирания и по-дълбоко въплъщаване на този който наистина сте - Свръхсъзнателно Същество.

Да! Искам да Стана Свръхсъзнание!
Placeholder Image

2021 Годината на Решението: 

Революция чрез Еволюция

Присъединете се Към Нас за Това Безплатно 4-Дневно 

"Това е критичен времеви период, и затова ние наричаме 2021 Годината на Решенията.  Решение като индивиди, решение за държавите, и решение за Човечеството като цяло." - Алказар

Оригинална Дата на Излъчване: 30 dicembre 2020 - 2 gennaio 2021

Пътешествайте!
Placeholder Image

Възраждане: Ускоряване на Пробуждането на Човечеството

Любов - Състрадание - Равенство 

Едно Онлайн Енергийно Преживяване, Което е Отвъд Медитацията. Това е една възможност да се присъедините с хиляди от цял свят, за да помогнете съзнателно за създаването на нова реалност за Земята. Готови ли сте да встъпите в новото?

Оригинална Дата на Излъчване: 30 Април - 3 Май 2020 г.

Пътешествайте!
Placeholder Image

Активиране на вашия вътрешен Старгейт

В този уебинар ние ще започнем процеса на зареждане с енергия и отваряне на вашия вътрешен Старгейт. Работейки на физическо ниво, но по енергиен начин, за да се стартира този процес на позволяване на вашия между-измерен портал да започне да функционира. Достъп до други измерения и сфери в рамките на вашето собствено Аз - в рамките на вашето собствено ръководство, в насоките на вашето Свръхсъзнание.

Оригинална Дата на Излъчване: февруари 2020

Пътешествайте!
Powered by Kajabi