Активиране на вашия вътрешен Старгейт 

Безплатен 2-часов Старгейт Уебинар 

 

„Обични мои, в този уебинар ви каним да участвате в някои много красиви - но интензивни - медитации, в които ще внесем поредица от енергийни преживявания за вас. Всичко, което правим от последното събиране в Словения, е подготовка за това следващо събиране. 

Ние ще направим Квантов скок, когато вие се съберете физически във вашата Словения. 

Каним всеки един от Старгейт общността да участва в този уебинар, за да започнете да усещате потенциала на това, което създаваме заедно. "- Алказар

 

Присъединете се към Старгейт Преживяването в този безплатен уебинар! 

 

Записано през февруари 2020 

 

В този уебинар ние ще започнем процеса на зареждане с енергия
и отваряне на вашия вътрешен Старгейт.

 

Работейки на физическо ниво, но по енергиен начин, за да се стартира този процес на позволяване на вашия между-измерен портал да започне да функционира. Достъп до други измерения и сфери в рамките на вашето собствено Аз - в рамките на вашето собствено ръководство, в насоките на вашето Свръхсъзнание.
Работата със Старгейт се променя - тя е на път да направи Гигантски скок в това, което е било в миналото една нежна работа в посока на повишаване на вашата вибрация, като имате повече разбиране.  Този скок сега е свързан с интегрирането във вашата човешка част на промени, които могат да ви позволят да живеете в изобилие на всички нива.  
Поканата за този уебинар е подготвителна стъпка към тази интеграция и еволюция, която ще се случва във вашата Словения." 
- Алказар
Placeholder Image

Активиране на вашия вътрешен Старгейт 

Старгейт - този междуизмерен портал - е там физически да ви напомня за това, което имате вътре във вас.
Вашият Вътрешен Старгейт, на физическо ниво, е епифизата и хипофизата в рамките на физическото тяло. Вие сте наясно, може би, че вашето физическо сърце има физическа функция - но вие също сте наясно за неговите по-висши аспекти: чувството, усещането, свързаността, които се случват през вашия сърдечен център.
По подобен начин епифизата и хипофизата работят заедно на по-високо ниво, за да създадат потенциала за вашия вътрешен Старгейт. Точно както вашите сърца, вашите чувства, вашите емоции са били затворени в миналото - до голяма степен за повечето хора - и вашият вътрешен Старгейт е бил затворен. 
Placeholder Image

Старгейт Общността 

Има много, много хиляди хора по целия свят, които са свързани със Старгейт, които създават една Старгейт общност, Старгейт семейство. 
Време е да превърнете това в повече сплотеност, повече сближаване, повече подкрепа за всеки един от вас. 
Време е да се познаваме повече, време е да се подкрепяме повече. В центъра на Старгейт в Маунт Шаста, ние работим за стартиране на процес: няколко различни начина, по които ние непрекъснато ще ви подкрепяме ден след ден, седмица след седмица - с информация, с чанълинги, с любов - за да можете непрекъснато да се свързвате помежду си. За да почувствате, че сте част от тази общност.
Placeholder Image

Старгейт Морфичното Поле 

Наясно сте може би за това, което наричаме морфичното поле. То е една енергетика, то е част от Квантовото Поле, но конкретно свързва цялото човечество заедно. То не може да се види, не може да се усети, но то е там. 
Това морфично поле свързва всеки един от вас. Ние сега възнамеряваме да създадем морфично поле на Старгейт общността. Ще ви водим в един енергиен процес, за да ви свържем с това морфично поле на Старгейт общността, което ще създадете заедно. Вие ще заземите процеса в този уебинар, и той ще бъде завършен в Словения. 

Чуйте поканата на Алказар 

Активиране на вашия вътрешен Старгейт 

Регистрирайте се тук! 

 

"И ние се надяваме това съобщение, тази покана, да достигне до всеки човек, който досега е бил докоснат от Старгейт."

- Алказар

 

Powered by Kajabi